Büyük küçük harf özeninden bahsediyorum. Doğal olarak " snerji " yazım hatası olarak düşündüm. Bu kadar basit, neyse uzatılacak konu değil. Eline sağlık güzel konu için, sadece biraz daha özen lütfen.hocam yanlış anlamayın ama başlığa ne yazmam gerekliydi
İhtiyaç . en basitinden 420mm sıvı soğutma kullanacaksann. Bütçe ve ihtiyaç meselesi .boş kasaya 5bin vermenin ne mantığı var tam olarak
Artic 2 420mm kullanıyorum aynı kasada. ucu ucuna sığıyor. başka kasaya sığacağından şüpheliyim.Yurt dışı arctic 3 420 mm geliyor Alınır mı ve onun radyatörü büyük sığar mı buna beyaz alacağım
bu tarz durumlarda güvenilir bir link kısaltma servisi kullanabilirsin.Bende konuyu açmaya çalıştım, sinerj linkinden olsa gerek spam olarak algıladığı için konuyu açamadım. 2 aydır takip ettiğim bir kasa, indirimi görünce aldım hemen.
Post automatically merged:
Nereden alacaksınız?
kral indirim işine yaramıyorsa geçer misin konuyu mesajları az okusan kasa boş mu değil mi anlarsınboş kasaya 5bin vermenin ne mantığı var tam olarak
Bu indirim olan siteden konu başındakiBende konuyu açmaya çalıştım, sinerj linkinden olsa gerek spam olarak algıladığı için konuyu açamadım. 2 aydır takip ettiğim bir kasa, indirimi görünce aldım hemen.
Nereden alacaksınız?
Sipariş verdim umarım sığarArtic 2 420mm kullanıyorum aynı kasada. ucu ucuna sığıyor. başka kasaya sığacağından şüpheliyim.
Sinerj de arctic ürünleri soğutucu satılmıyor. Siz arctic sıvı soğutucuyu nereden aldınız onu sormuştum.Bu indirim olan siteden konu başındaki
Sipariş verdim umarım sığar![]()
Yurtdışından hocam yanlış anladım kusura bakma. Şuan yoldadır hatta bi kaç gğne gelir tanıdığıma getirttimSinerj de arctic ürünleri soğutucu satılmıyor. Siz arctic sıvı soğutucuyu nereden aldınız onu sormuştum.
Güzel günlerde kullanın hocam bende lf 3 argb white aldım bugün geldi. Bir kaç ay içinde geri kalan parçaları da toplayacağımYurtdışından hocam yanlış anladım kusura bakma. Şuan yoldadır hatta bi kaç gğne gelir tanıdığıma getirttim
Bende kasa sipariş verdim sıvı soğutma geliyor. Diğerlerinide halledeceğim yavaş yavaş direk alırdım da bakalım zaten kasa sıvı soğutma harici olanların hepsini tek seferde alıcaö gibiGüzel günlerde kullanın hocam bende lf 3 argb white aldım bugün geldi. Bir kaç ay içinde geri kalan parçaları da toplayacağım