🔥İndirim deepcool morpheus 5600tl!!!

Beyaz kalmadığı icin ya siyah sistem topalamak ya da kasa degistirmek zorunda kaldığım andır

boş kasaya 5bin vermenin ne mantığı var tam olarak

Bende konuyu açmaya çalıştım, sinerj linkinden olsa gerek spam olarak algıladığı için konuyu açamadım. 2 aydır takip ettiğim bir kasa, indirimi görünce aldım hemen.
Post automatically merged:

Nereden alacaksınız?
bu tarz durumlarda güvenilir bir link kısaltma servisi kullanabilirsin.
örnek: https://l24.im/u8wCj

Bende konuyu açmaya çalıştım, sinerj linkinden olsa gerek spam olarak algıladığı için konuyu açamadım. 2 aydır takip ettiğim bir kasa, indirimi görünce aldım hemen.

Nereden alacaksınız?
Bu indirim olan siteden konu başındaki

Artic 2 420mm kullanıyorum aynı kasada. ucu ucuna sığıyor. başka kasaya sığacağından şüpheliyim.
Sipariş verdim umarım sığar 😂😂

Sinerj de arctic ürünleri soğutucu satılmıyor. Siz arctic sıvı soğutucuyu nereden aldınız onu sormuştum.
Yurtdışından hocam yanlış anladım kusura bakma. Şuan yoldadır hatta bi kaç gğne gelir tanıdığıma getirttim

Yurtdışından hocam yanlış anladım kusura bakma. Şuan yoldadır hatta bi kaç gğne gelir tanıdığıma getirttim
Güzel günlerde kullanın hocam bende lf 3 argb white aldım bugün geldi. Bir kaç ay içinde geri kalan parçaları da toplayacağım

Güzel günlerde kullanın hocam bende lf 3 argb white aldım bugün geldi. Bir kaç ay içinde geri kalan parçaları da toplayacağım
Bende kasa sipariş verdim sıvı soğutma geliyor. Diğerlerinide halledeceğim yavaş yavaş direk alırdım da bakalım zaten kasa sıvı soğutma harici olanların hepsini tek seferde alıcaö gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,276
Üyeler
190,887
Son üye
OmurKral
Geri