Öneri 🔥 DeepCool PN750D 750W ATX 3.1 PCIe 5.1 80+ GOLD Güç Kaynağı 🔥 4119 TL 🔥

4K Gibi Uygun Bir Fiyata , 8 Korumalı Bir Power Supply Almak İsteyenlere Tavsiye Ederim Çok İyi Ürün .

Resime Tıklayarak Resmi Sitesinden Detaylara Bakabilirsiniz .

Alıntıyı görüntüle

https://www.qp.com.tr/delta-gps-100...ThJf9h5spL7N3RvaR9_HDhbJOcQbZVkaeh-yZ6k7FpS9M bunu önerir misiniz

4K Gibi Uygun Bir Fiyata , 8 Korumalı Bir Power Supply Almak İsteyenlere Tavsiye Ederim Çok İyi Ürün .

Resime Tıklayarak Resmi Sitesinden Detaylara Bakabilirsiniz .

Alıntıyı görüntüle

Bunlar neyden koruyor kafalarından koruma sallamaya başladılar gibi geliyor artık 😂

Ürün iyi ama.

Kaynak Olarak Kullanabilirsin Bunları .

https://techolay.net/sosyal/konu/3-500-TL'ye-psu-onerisi.129661/page-3

Kaliteli ama eski denebilecek bir PSU sanırım. Yeni nesil bağlantılar falan yok ve eski nesil mantıkla 4 kanaldan güç veriyor. 300TL üstüne 1300W olanı da var alınacaksa o alınır bence.
Delta Markasını İlk Defa Duydum Plat Olması Plat Olduğu Anlamına Gelmiyor Olabilir .

Dediğin Gibi ATX & PCI-E Gibi Yeni Teknolojileride İçermiyor .

Delta Markasını İlk Defa Duydum Plat Olması Plat Olduğu Anlamına Gelmiyor Olabilir .

Sertifikada sorun yok dandik bir marka değil. Ama güncel teknolojilerle üretilen bir PSU değil, bundan 10 sene önce piyasanın en iyi PSU sunu yapsalar ortaya bu çıkardı denebilir bence. Ucuz olma sebebi de bu büyük ihtimalle.

Sertifikada sorun yok dandik bir marka değil. Ama güncel teknolojilerle üretilen bir PSU değil, bundan 10 sene önce piyasanın en iyi PSU sunu yapsalar ortaya bu çıkardı denebilir bence. Ucuz olma sebebi de bu büyük ihtimalle.
Yinede İnsanın İçine Sinmiyor :)

Serverlarda kullanılan kaliteli bir psu üretici delta adamlar yıllardır işin içindeler, linkteki psu kaliteli a tier bir psu ama ağır ve sesli 1300w modelini almıştım fan sesine dayanamayınca iade ettim.

Serverlarda kullanılan kaliteli bir psu üretici delta adamlar yıllardır işin içindeler, linkteki psu kaliteli a tier bir psu ama ağır ve sesli 1300w modelini almıştım fan sesine dayanamayınca iade ettim.
bir şey Diyemem Geçenlerde Mining Power Paylaşılmıştı 1650 Watt Mı Neydi Aynı Mantık İş Amaçlı Kullanılır Ama Sistemlerde Kullanmam Eski Oldukları İçin .

ATX 3.1 / PCI-E 5.1 Desteği Olan Bu Psu Benim İşimi Fazlasıyla Görür Zaten .

bir şey Diyemem Geçenlerde Mining Power Paylaşılmıştı 1650 Watt Mı Neydi Aynı Mantık İş Amaçlı Kullanılır Ama Sistemlerde Kullanmam Eski Oldukları İçin .

ATX 3.1 / PCI-E 5.1 Desteği Olan Bu Psu Benim İşimi Fazlasıyla Görür Zaten .

Bende tercih etmedim iade edip enermax revulation aldım attığınız psu güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,655
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri