Neler Yeni

defacto hala alınır mı?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
dayılar t-shirt alıcamda defactodan alıyodum normalde, kalitesi nasıl şuan? baya iyi geldi fiyatları da kalitesi kötüyse hiç bulaşmayım.

newaziz

80+ Bronze
dayılar t-shirt alıcamda defactodan alıyodum normalde, kalitesi nasıl şuan? baya iyi geldi fiyatları da kalitesi kötüyse hiç bulaşmayım.
Dostum kalite baya düştü geçen sene yazın almıştım 5 tane hepsi 2 3 yıkamadan sonra uzadı, rengini kaybetti fln. İndirimli ucuz diye alma. Lc waiki öneririm f/p.

Bünyamina

80+ Platinum
Bence güzeller.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
valla ben 5-6 ay önce 1 kot ceket 3tshirt 1 tane eşortman aldım eşortman içi tüylüydü çok dökülüyor tüylü alt alma tshirtleri 6 aydır her gün spora giderken giyiyorum hala fıstık gibi sıkıntı çıkmadı kot ceketi de ucuz diye almıştım giymedim bilgim yok

halitxct

80+ Silver
Ben DeFacto alıyom hep fiyatına göre güzel işte

burak9956

80+ Bronze
her ürünü kaliteli değil doğru ürünü seçmek lazim. Mesela %100 Pamuk tişörtlerden sürekli alıyorum cekme renk verme yapmıyor. P&b zara altınyıldız ve mavi den de alışveriş yapiyorum ama en fiyat performans DeFacto. 1250 üzeri 250tl indirim + %20 nays indirimi + gift puan derken aşırı uyguna alışveriş yapiyorum

Top Bottom