Dostum kalite baya düştü geçen sene yazın almıştım 5 tane hepsi 2 3 yıkamadan sonra uzadı, rengini kaybetti fln. İndirimli ucuz diye alma. Lc waiki öneririm f/p.dayılar t-shirt alıcamda defactodan alıyodum normalde, kalitesi nasıl şuan? baya iyi geldi fiyatları da kalitesi kötüyse hiç bulaşmayım.
Bence güzeller.dayılar t-shirt alıcamda defactodan alıyodum normalde, kalitesi nasıl şuan? baya iyi geldi fiyatları da kalitesi kötüyse hiç bulaşmayım.
valla ben 5-6 ay önce 1 kot ceket 3tshirt 1 tane eşortman aldım eşortman içi tüylüydü çok dökülüyor tüylü alt alma tshirtleri 6 aydır her gün spora giderken giyiyorum hala fıstık gibi sıkıntı çıkmadı kot ceketi de ucuz diye almıştım giymedim bilgim yokdayılar t-shirt alıcamda defactodan alıyodum normalde, kalitesi nasıl şuan? baya iyi geldi fiyatları da kalitesi kötüyse hiç bulaşmayım.
Ben DeFacto alıyom hep fiyatına göre güzel iştedayılar t-shirt alıcamda defactodan alıyodum normalde, kalitesi nasıl şuan? baya iyi geldi fiyatları da kalitesi kötüyse hiç bulaşmayım.