Neler Yeni

defacto parfümde ne kadar kötü?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
tasarımla kokunun ne alakası var denemek için 4 koku ve testerlarını aldım gayet başarılı.Esans oranı piyasadaki çoğu parfümden fazla.Senin bütçene tasarımı iyi ne var ki
bakıyoz işte ne bağırıyon ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ATAKAN TAŞKIN
Zara'nın parfümlerine bak çifti 1000tl olanlar var 2 arkadaş alabilirsiniz çok güzel hepsi ve kalıcı

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emir
istanbuldaysanız hocam esansçılar çok güzel parfüm yapıyor. esans oranı da yüksek olduğu için kalıcı oluyor. ben oradan alıyorum. her türlü muadil kokuyu yapıyorlar hatta bazı muadilleri orijinallerinden daha çok seviyorum :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
ĞEMFPEMFPEKDLMEPF ZARA KALICI MI
kalıcılık aramıyom ki la güzel koksun yeter dışarda maaakss 2-3 saat duruyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

istanbuldaysanız hocam esansçılar çok güzel parfüm yapıyor. esans oranı da yüksek olduğu için kalıcı oluyor. ben oradan alıyorum. her türlü muadil kokuyu yapıyorlar hatta bazı muadilleri orijinallerinden daha çok seviyorum :)
istanbuldayım hocam yer neresi

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emir
kalıcılık aramıyom ki la güzel koksun yeter dışarda maaakss 2-3 saat duruyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

istanbuldayım hocam yer neresi
kadıköyde bir parfümcü görmüştüm. biz ucuz satmıyoruz onlar pahalı satıyor şeklinde bir sloganları vardı :) çok hoşuma gitmişti ama bir türlü test edemedim. onlara yakınsanız benim yerime de uğrayın isterseniz :)) onun dışında eyüpsultandan almıştım geçen sene. geçen sene fiyatları çok iyiydi ama bu sene baya bir arttırmışlar değmez. internette birkaç esansçı görüp gitmiştim tam isimlerini hatırlamıyorum ama bakmanızda fayda var. istanbuldaysanız esans almak varken parfüm almazdım. bu fiyata alacağınız esans daha iyi tatmin edecektir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
kadıköyde bir parfümcü görmüştüm. biz ucuz satmıyoruz onlar pahalı satıyor şeklinde bir sloganları vardı :) çok hoşuma gitmişti ama bir türlü test edemedim. onlara yakınsanız benim yerime de uğrayın isterseniz :)) onun dışında eyüpsultandan almıştım geçen sene. geçen sene fiyatları çok iyiydi ama bu sene baya bir arttırmışlar değmez. internette birkaç esansçı görüp gitmiştim tam isimlerini hatırlamıyorum ama bakmanızda fayda var. istanbuldaysanız esans almak varken parfüm almazdım. bu fiyata alacağınız esans daha iyi tatmin edecektir.

indirim varmış 120 TL'ye geldi, kadıköye gitsem yol parası bu kdr tutcaktı zaten dskjfkds

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Bargello veya MAD markalarına bakabilirsin MAD trendyolda sürekli olarak indirimde oluyordu 2 al 1 öde veya 500 TL'ye 100 TL indirim gibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Top Bottom