Erkek Parfüm Önerilerim ve incelemeleri

Merhabalar, kendim kullandığım ve deneyimlediğim canım parfümlerime puan verip yorumlayacağım. Aynı şekilde sizde kendi yorumlarınızı katarsanız almak isteyen arkadaşlar da bir fikir belirtebilirsiniz.

1. Afnan 9PM (Ultra Male Klonu): Hayatımda kokladığım en şekerli ama bir o kadar erkeksi betimlemem gerekirse vintage bir şeker dükkanı gibi abartı sıkarsanız bayacak bir kış kokusu. Yayılım ilk 3 saat çok güçlü olmakla birlikte kalıcılık 10 saate dayanıyor. Puan: (10/10)
2. Kimyager Ahmet L'ımmensite: greyfurt, zencefil ve bergamot üst notaları olan bu parfümde cidden bir klon edası verilmiş. Çok başarılı olduğunu ve 7-8 saat kalıcılığa ek sadece yayılımının az olduğunu belirteyim. Puan: (9/10)
3. Kimyager Ahmet Nishane Hacivat: Hayatımda kokladığım en güzel kokulardan ve bütün herkesin beğenisine açık genel beğeniye çok açık bir parfüm açıkçası iltifat magneti diyebilirim. Yayılım çok ama çok güçlü kalıcılık 7 saate yakın. Kimyager ahmetin çok övüldüğünü görmediğim bir çalışması ama övgüyü sonuna kadar hakediyor. F/P olarak inanılmaz. Puan: (10/10)
4.Kimyager Ahmet Boss scent elixir: İnanılmaz beğendiğimi söyleyemem ama F/P olarak bakarsak bir baharat bombası ve 5-6 saat kalıcılık yayılımı da güçlü. Başarılı olduğunu düşünüyorum. Puan: (7/10)
5.Diesel fuel for life: Almanıza gerek yok artık arap klonları o kadar iyi durumda ki buna bu parayı sakın vermeyin. Sentetik bir ananas ve greyfurt edası var parfümde. Yayılım ve kalıcılık vasata yakın. Puan: (2/10).
6. Kimyager Ahmet Paco Rabanne Black xs: Abartmıyorum bunu sıkın iltifat almayacağınız kadın olacağını hiç sanmıyorum. Orjinaline çok yakın bir performans veriyor. Alt notalarda olan gül asla rahatsız etmiyor. Sıradışı bir kadife çiçeği ve limon kullanımı var. Hayatımda kokladığım hiç bir kokuya benzemiyor. Çok başarılı bir yayılım ve kalıcılık var. Sadece yayılımı etkili ama kısa mesafe gibi düşünebilirsiniz uzun süre yayılıyor. Puan: (8/10).
7.Killan Back To Black: Aşırı ama Aşırı ağır bir vişne düşünün bal ve tütün ile destekleniyor. Şu parfümü yerinde sıkıp istediğiniz insanı etkilememek çok zor parfümün oturması tende en az 2 saat sürüyor bu camiada en ağır ve karakteristik koku diyebilirim bir daha alır mıyım almam.Genel beğeniye asla açık değil sofistike bir koku profili kış için çok özel bir gün dışında sıkılmaz. Puan: (6/10)
8. Givenchy Pi: Sofistike bir baharat kokusu. Yayılımı ve kalıcılığı etkili bir kış kokusu. Fakat bu rakamlara alternatif kokular cok fazla tercih etmem ve uzerine cok konuşmam.Puan: (6/10)

Şimdiden herkesin emeğine sağlık denedikçe buraya editlemeyi düşünüyorum.
fakire 1000tl altı parfüm önerisi var mı hocam

fakire 1000tl altı parfüm önerisi var mı hocam
Kimyager Ahmet yazlık olarak Limmensite kışlık olarak Side Effect veya Black xs. genel beğeni parfümleri biraz daha farklı olsun diyorsan Hacivat öneririm. Temiz koku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Narcotic delightta konyak var vişne var tütün var garip bir koku çok gun içinde olmaz gibi ama gece dışarı çıkmak için falan güzel koku kaliteli kokuyor ben gün içinde de sıkıyorum gerçi ama 😃
Back to black bu bahsettiğin notaların konyak olmayanı ve çok daha ağır olanı anlıyorum o yüzden muhtemelen güzeldir ama kışında gün içinde kullanılmaz kışın akşam randevu kokusu bunlar.

Kimyager Ahmet yazlık olarak Limmensite kışlık olarak Side Effect veya Black xs. genel beğeni parfümleri biraz daha farklı olsun diyorsan Hacivat öneririm. Temiz koku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Back to black bu bahsettiğin notaların konyak olmayanı ve çok daha ağır olanı anlıyorum o yüzden muhtemelen güzeldir ama kışında gün içinde kullanılmaz kışın akşam randevu kokusu bunlar.
hocam 8-10k'lık parfümler çıkıyor ben ULTRA FAKİRim ucuz bir şeyler yok mu ya 😭

hocam 8-10k'lık parfümler çıkıyor ben ULTRA FAKİRim ucuz bir şeyler yok mu ya 😭
Hocam insta üzerinden Kimyager Ahmet kozmolite yazın takip edip mesaj atın istediğiniz parfümü ibana gönderip kargoluyor bu yazdığım parfümlerden hangisini isterseniz onu yazın 780 800tlye falan gelir kargo ile 1 şişesi 50ml. Yazlık istersen Limmensite al kışlıkta sen karar ver yazdıklarımdan. Önerim kuru cildine asla parfüm sıkma duştan sonra nemlendirici sür öyle sık kokusuz nemlendirici veya duş almadan çıkıcaksan evden nemlendirici sür yine onun üstüne parfüm sık.

Hocam insta üzerinden Kimyager Ahmet kozmolite yazın takip edip mesaj atın istediğiniz parfümü ibana gönderip kargoluyor bu yazdığım parfümlerden hangisini isterseniz onu yazın 780 800tlye falan gelir kargo ile 1 şişesi 50ml. Yazlık istersen Limmensite al kışlıkta sen karar ver yazdıklarımdan. Önerim kuru cildine asla parfüm sıkma duştan sonra nemlendirici sür öyle sık kokusuz nemlendirici veya duş almadan çıkıcaksan evden nemlendirici sür yine onun üstüne parfüm sık.
Nemlendirici üstüne parfümü denemedim hiç cildime sıkmıyorum genelde bende dekant almıştım limmensite baya güzel portakal bahçesinde yürüyorum sanki fena narenciye kokuyor evdeyken falan sıkıyorum duştan sonra kokusu burnuma gelince falan mutlu oluyorum 😃

Nemlendirici üstüne parfümü denemedim hiç cildime sıkmıyorum genelde bende dekant almıştım limmensite baya güzel portakal bahçesinde yürüyorum sanki fena narenciye kokuyor evdeyken falan sıkıyorum duştan sonra kokusu burnuma gelince falan mutlu oluyorum 😃
Ben cildime sıkıyorum ama kuru değil nemli olması hem sağlık açısından hem kalıcılık ve yayılım için etkili bayağı. Limmensite güzeldir denediysen ve farklı bişey denemek istersen Nishane Hacivat öneririm Kimyager ahmetten alabilirsin. 1-2 fısta kıyafete atıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,256
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri