Erkek Parfüm Önerilerim ve incelemeleri

Kokuları nasıl hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Layton denemek istiyorum çok merak ediyorum valla
Sana bi öneri daha yapayım bu 3lüye 4. olarak İnito Side Effect (Açık ara favorilerimden). Dediğin kadar gurman değil ama bi şans verebilirsin yenilmek istiyorsun kadınlar tarafından Rom - Tütün - Tarçın baskın sandal ağacı ve safran ile yeşillik katıyor kokuya denediğim hiç bi kokuya benzemiyo.

Deneyebilecegim tek yol dekant almak onlarda pahalı ya gourmand parfüm severim ama
Ben sana söyliyim Liquid Brun - Afnan 9PM - PDM Layton - Side Effect - Tobacco Vanille risksiz kesin iltifat aldıracak çok gourmand ve farklı kokular dene.

Sana bi öneri daha yapayım bu 3lüye 4. olarak İnito Side Effect (Açık ara favorilerimden). Dediğin kadar gurman değil ama bi şans verebilirsin yenilmek istiyorsun kadınlar tarafından Rom - Tütün - Tarçın baskın sandal ağacı ve safran ile yeşillik katıyor kokuya denediğim hiç bi kokuya benzemiyo.

Ben sana söyliyim Liquid Brun - Afnan 9PM - PDM Layton - Side Effect - Tobacco Vanille risksiz kesin iltifat aldıracak çok gourmand ve farklı kokular dene.
Liquid brun alicam 9pm elixir mi düz mu birde diğerlerini de klonu lazım çünkü fiyatları fazla klonlari en iyi ne söyleyebilir misin layton Side effect ve tobacco vanille

Liquid brun alicam 9pm elixir mi düz mu birde diğerlerini de klonu lazım çünkü fiyatları fazla klonlari en iyi ne söyleyebilir misin layton Side effect ve tobacco vanille
9pm elixir değil normali var ben de denemedim elixiri. Muadil olarak kesinlikle Kimyager Ahmet Aos instagrama yaz çıkar.

Bu kimyager Ahmet i ilk defa duydum hocam başka deneyimleyen var mıdır ?

Tobacco vanille ve f*king fabulous 2 şaheserdir benim gözümde mutlaka deneyip alın ağır kokular özellikle tobacco vanille.

Anlattığın parfümler genelde feminen kaçıyor ama feminen kaçmayan bir kaç öneri sunayım. 1. Pdm Layton 2. Afnan 9pm 3.Paco Rabanne Invictus Victory Elixir
unisex tarzında öyle kokular var ama ben kimseye parfüm sorma huyum olmadıgı için sormuyorum

Geri