JackRyan
80+ Silver
premium olunca çok sorun olmuyor kargokargo 30 TL unutmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 milyondan fazla üyesi var bu da demek oluyor ki neredeyse herkesin üyeliği var.kargo 30 TL unutmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim üyeliğim yok herkesin üyeliği olacak diye bir şey de yok saygılar.2 milyondan fazla üyesi var bu da demek oluyor ki neredeyse herkesin üyeliği var.
Valla hocam internetten sürekli alışveriş yapmasan bile hb premium üyeliği olmalı herkesin bence. İnanılmaz kârlı bir mevzu.2 milyondan fazla üyesi var bu da demek oluyor ki neredeyse herkesin üyeliği var.
Neden yok alışveriş yapmıyor musun ? Bir sürü ayrıcalığı var kargo dışında. Meraktan soruyorum.benim üyeliğim yok herkesin üyeliği olacak diye bir şey de yok saygılar.
Güzel alışveriş olmuş desene.32₺ hediye hepsipara vardı , 8₺ ödeyerek aldım. Teşekkürler.
Aynen öyleee , önceki alışverişlerden biriken hepsipara vardı. Değerlendireyim dedim.Güzel alışveriş olmuş desene.
sürekli alışveriş ne param var ne de indirimleri takip edecek zamanım, ancak foruma girdiğimde konu açılmışsa denk geliyorumNeden yok alışveriş yapmıyor musun ? Bir sürü ayrıcalığı var kargo dışında. Meraktan soruyorum.
önünde saygıyla eğiliyorum ben kendime ölücü derdim 8₺ nedir32₺ hediye hepsipara vardı , 8₺ ödeyerek aldım. Teşekkürler.
Üyelik 20 TL. 30 TL kargo vermek yerine üyelik alırlar.benim üyeliğim yok herkesin üyeliği olacak diye bir şey de yok saygılar.