Neler Yeni

DEĞERMİ 71K YA ? ACİL YARDIM

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet gerçekten fiyatına göre çok iyidi bilgisayar. Alınmayan diyenler bana göre al satçılar oluyor. Kendileri stok yapıyor zamdan sonra 4 5k kârına satıyorlar.
Al sat olmazdı ama kullanıcı için iyiydi

heraishere

80+ Bronze

wandall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Veysel Kuşcu
Siz yine 2-3k zamlı bir PC bulduysanız iyi hocam. %45 artış neredeyse bu bilgisayarda. Gerçekten zamanında alsaydık çok iyi kâr etmiştik.
hocam en azından 78 79k olarak bekliyorum yani umarım fazlası olmaz

heraishere

80+ Bronze

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Burası tam 71 bin TL yapıyor

Not: PSU yeterli sorun yok ileride paran olunca ATX 3.0 alırsın ilk iş olarak kasayı bilerek bunu seçtim üstte 360mm radyatör desteği var ileride işlemci upgrade edersen 360mm sıvı soğutma rahatlıkla takarsın anakart yüksek seçtim 2x8 pin güç girişi olsun mosfet soğutucuları olsun pump bağlantıları a-rgb bağlantıları M2 genişleme yuvaları PCI 5.0 desteği vs vs fiyatına göre dolu dolu bir Anakart ram 6400mhz cl32 seçtim SSD PCI 4.0 yani olabilecek en iyisi bu oldu bence

Son düzenleme:

wandall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Veysel Kuşcu
Burası tam 71 bin TL yapıyor

Not: PSU yeterli sorun yok ileride paran olunca ATX 3.0 alırsın ilk iş olarak kasayı bilerek bunu seçtim üstte 360mm radyatör desteği var ileride işlemci upgrade edersen 360mm sıvı soğutma rahatlıkla takarsın anakart yüksek seçtim 2x8 pin güç girişi olsun mosfet soğutucuları olsun pump bağlantıları a-rgb bağlantıları M2 genişleme yuvaları PCI 5.0 desteği vs vs fiyatına göre dolu dolu bir Anakart ram 6400mhz cl32 seçtim SSD PCI 4.0 yani olabilecek en iyisi bu oldu bence
3k fazla verip 3xd almak mantıklı olurmu ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

wandall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Veysel Kuşcu
O zaman sıvı soğutma 360mm e geçmemiz daha sağlıklı olur onada ekstra desek 3.5/4k olur fark paran varsa değer
Hocam 76k yaptı hepsi şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman sıvı soğutma 360mm e geçmemiz daha sağlıklı olur onada ekstra desek 3.5/4k olur fark paran varsa değer
Bunların montajını yapmayı bilmiyorum ben kolaymı peki yt den baksam yapabilirmiyim ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,605
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom