Asus rog klavyeKlavyenin markası ve modeli nedir? Rampage, Gamepower gibi markalar ise değişim ürünü bile olsa sıkıntı çıkma ihtimali yüksektir.
muhtemelen dediginiz seyAsus rog scope nx tkl deluxe
Hocam değişim ürünü ne demek bilmiyorum açıklayabilir misiniz? Garantiden yollanan sıfır ürün gibi bir şey mi?
Ürün önceden bozulmuş muhtemelen sonrasında 0 olarak aynı modeli göndermiş garanti. Ben öyle biliyorum. Değişimde 0 verilir. Eğer problem direkt çözülebilecek birşeyse yenilenmiş(Tamir edilip yollanmış)olarak eklerdi.Asus rog klavye
Hocam değişim ürünü ne demek bilmiyorum açıklayabilir misiniz? Garantiden yollanan sıfır ürün gibi bir şey mi?
SaolunÜrün önceden bozulmuş muhtemelen sonrasında 0 olarak aynı modeli göndermiş garanti. Ben öyle biliyorum. Değişimde 0 verilir. Eğer problem direkt çözülebilecek birşeyse yenilenmiş(Tamir edilip yollanmış)olarak eklerdi.
Rica ederimSaolun
Değişim ürünü aynı model ürünün sıfırıdır kardeşim. Benim Asus 3060ti kartı. 3 kere değişti mesela her seferinde sıfır kapalı kutu geldiAsus rog klavye