Türk Joker Olmuşsun Knk Hastaneye Git BenceNeredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım
şuan zaten yks ye hazırlanıyorum öyle bir şey pek mümkün değil ama sağol önerin içinişe gir çalış kafanı mesgul et
çok kullanmıyordum ama bırakayım madem belki düzelirizbenimde durduk yere derste falan aklıma komik şeyler geliyor gülüyorum kendi kendime sosyal medyayı azaltmak gerek diye düşünüyorum
yksye hazirlanip ustune sayisalciysan normal bu durumlarşuan zaten yks ye hazırlanıyorum öyle bir şey pek mümkün değil ama sağol önerin için
hocam sayısalcıyım ama durum gerçekten normalmi yoksa şaka niyetli mi söylediniz?yksye hazirlanip ustune sayisalciysan normal bu durumlar
Kendine süre ayırman ve odağını başka yere vererek sosyal medyadan uzak durman iyi gelir. Sadece kitap değil, fiziki aktivite içeren ilginizi çeken diğer aktiviteler de olurgerçekten işe yararmı ona göre başlayacağım dahada bozmayalım kafayı?
kitapla alakası yok yalnız olduğun için böylesin sosyalleşirsen zamanla düzelirgünlük 40 dk instagram kullanıyorum ama sorunun burda olduğunu zannetmiyor ciddiyetimi kaybettim yani komik olmayan şeylere bile gülüyorum mesela biriyle konuşurken 0 şaka ve komik içerik olmasına rağmen ciddi konuşamıyorum durmadan gülüyorum kendi kendime konuşmam da cabası psikolojik sıkıntılarım olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
gerçekten işe yararmı ona göre başlayacağım dahada bozmayalım kafayı?
Hocam bence uykunuzu bir düzene sokun. Kahveyi de sabah içebilirsiniz yeter ki uykunuza engel olmasın. YKS öğrencisi olduğunuzu söylemişsiniz. Belki fazla stres yapıyorsunuzdur arada bir park gibi yeşillikli alanlara gidin birazcık kafanız dağılsın.Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım ayrıca eklemeyi unutmuşum neredeyse hergün kahve içiyorum ve geç saatlerde yatıyorum gece 1-2 gibi uykumu düzene sokup kahveyi bıraksam birazda olsa etkisi olurmu?
Anksiyete bozukluğu, bipolar bozukluk, distimik ve yoğun stres
nası düzeliriz peki?Aynısını ben de yaşıyorum. Ciddi şeyler hariç her şey'e gülüyorum ve ara da kriz geçiriyorum. Sebepleri: Yalnızlık, depresyon ve dışlanma dan kaynaklanıyor genel de. Zaten ben de aynı sebeplerden böyleyim
Ben düzelmediğim için bilmiyorum. Arkadaş ortamı en iyi çözüm gibi duruyornası düzeliriz peki?
Tung tung tung tung sahurinstagramda fazla brainrot içerik tüketiyorsan normal ben gece uyurken aklıma geliyor kendi kendime kahkaha atıyorum çok kafaya takmamak lazım![]()