Neler Yeni

Deliriyor muyum?????

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Eren
benimde durduk yere derste falan aklıma komik şeyler geliyor gülüyorum kendi kendime sosyal medyayı azaltmak gerek diye düşünüyorum

MufasaBoss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Şahin
Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım
Türk Joker Olmuşsun Knk Hastaneye Git Bence

cyrexw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
zor durum
işe gir çalış kafanı mesgul et
şuan zaten yks ye hazırlanıyorum öyle bir şey pek mümkün değil ama sağol önerin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimde durduk yere derste falan aklıma komik şeyler geliyor gülüyorum kendi kendime sosyal medyayı azaltmak gerek diye düşünüyorum
çok kullanmıyordum ama bırakayım madem belki düzeliriz

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,079
İsim
.
gerçekten işe yararmı ona göre başlayacağım dahada bozmayalım kafayı?
Kendine süre ayırman ve odağını başka yere vererek sosyal medyadan uzak durman iyi gelir. Sadece kitap değil, fiziki aktivite içeren ilginizi çeken diğer aktiviteler de olur

Rulep

80+ Gold
günlük 40 dk instagram kullanıyorum ama sorunun burda olduğunu zannetmiyor ciddiyetimi kaybettim yani komik olmayan şeylere bile gülüyorum mesela biriyle konuşurken 0 şaka ve komik içerik olmasına rağmen ciddi konuşamıyorum durmadan gülüyorum kendi kendime konuşmam da cabası psikolojik sıkıntılarım olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçekten işe yararmı ona göre başlayacağım dahada bozmayalım kafayı?
kitapla alakası yok yalnız olduğun için böylesin sosyalleşirsen zamanla düzelir

Aynısını ben de yaşıyorum. Ciddi şeyler hariç her şey'e gülüyorum ve ara da kriz geçiriyorum. Sebepleri: Yalnızlık, depresyon ve dışlanma dan kaynaklanıyor genel de. Zaten ben de aynı sebeplerden böyleyim

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
...
Neredeyse bütün ciddiyetimi kaybettim yani yere bişey düşse bile gülüyorum normal konuşmalarda komik anlamda bişey içermeyen sohbetlere bile gülmeye başladım.kendi kendime sesli bir şekilde konuşuyorum ve gerçekten saçma sapan bir şekilde,ne yapabilirim psikologa görün diyenler psikoloğa gidecek param yok ne yapmam gerekiyor gerçekten doğru düzgün düşünemiyorum artık bazı konuları ilaca vs mi başlamalıyım gerçekten çok kötü bir durumdayım ayrıca eklemeyi unutmuşum neredeyse hergün kahve içiyorum ve geç saatlerde yatıyorum gece 1-2 gibi uykumu düzene sokup kahveyi bıraksam birazda olsa etkisi olurmu?
Hocam bence uykunuzu bir düzene sokun. Kahveyi de sabah içebilirsiniz yeter ki uykunuza engel olmasın. YKS öğrencisi olduğunuzu söylemişsiniz. Belki fazla stres yapıyorsunuzdur arada bir park gibi yeşillikli alanlara gidin birazcık kafanız dağılsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Teknoloji
Anksiyete bozukluğu, bipolar bozukluk, distimik ve yoğun stres

cyrexw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim