Yardım Dell Alienware AW2724HF 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Alınır Mı ?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,328
Beyler Bu Monitör Nasıl Alınır Mı ? Güzel Mi Uzun Süre Götürür Mü ? Oyunlarda Rahat 360 Fps Üstü Alıyorum Sizce Alınır Mı ?

Ölü Pixel - Ghosting Sorunu Vs Var Mıdır ?

@İsimbulamajim Nasıl Hocam Önerir Misin ?

Monitör güzel 1 yıla kadar kullandım ama 27 inç fps oyunları için çokta iyi olmuyor
24 İnç Kullandım Hep 2 İnçden Çok Mu Fark Ediyor ? Şimdi 1 Kez Alacam Büyük Alayim Diyorum

24 İnç Kullandım Hep 2 İnçden Çok Mu Fark Ediyor ? Şimdi 1 Kez Alacam Büyük Alayim Diyorum
Yok 1080 p de 27 piksel oluyor biraz gerçekten farkı var ben yeni sattım rampagenin 300 hzsine geçtim

27 aslında FPS oyunları için daha ideal bana göre. Ancak 1080p'de 27'' biraz pikselleşme yapabilir özellikle de monitörü çok yakından oynuyorsanız bu durum çok göze batabilir.
Daha önce hiç deneyimlemediyseniz bulunduğunuz ildeki bir bilgisayarcıya yada elektronik dükkan mağazasına gidip yüksek hz'li 27 inç 1080p monitörü bi deneyin bakın size uygun olup olmadığına karar verin derim.

Alienware monitörler oldukça güzel, bildiğim kadarıyla kronik bir sorunu da yok bu monitörlerin.

Yok 1080 p de 27 piksel oluyor biraz gerçekten farkı var ben yeni sattım rampagenin 300 hzsine geçtim
Yani Hiç Mi Önermen 24 İnç Olanı Var 1 K Farkla Ben 1 K Fark Var Diye Dedim Alsammı 27
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27 aslında FPS oyunları için daha ideal bana göre. Ancak 1080p'de 27'' biraz pikselleşme yapabilir özellikle de monitörü çok yakından oynuyorsanız bu durum çok göze batabilir.
Daha önce hiç deneyimlemediyseniz bulunduğunuz ildeki bir bilgisayarcıya yada elektronik dükkan mağazasına gidip yüksek hz'li 27 inç 1080p monitörü bi deneyin bakın size uygun olup olmadığına karar verin derim.

Alienware monitörler oldukça güzel, bildiğim kadarıyla kronik bir sorunu da yok bu monitörlerin.
Arkadaşımda 32 İnç Görmüştüm Baya Büyüktü Oynamıştımda 27 Hiç Oynamadım Ortalama Yakınlıkta Oynuyorum Monitörle

Alienware serisi ROG gibi düşün Dellin en iyisi alabilirsin pişman etmez.
Eyw Kanka 27 İnç Mi 24 Mü ? Arada 1 K Tl Fark Var Çok Değil Cs Oynuyorum Ama Tek Fps O Düzenli Oynadığım Kalanı Farklı Oyunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu tercih et
eyw Lan Bu Çok İyiymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko