Neler Yeni

Dell G15 5510 rtx3050 i5200H ALINIR MI 11.669TL

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Kard

Kardeşim cihazın beğenmediğin olumsuz bir yanı var mi bende aynı cihazı almak istiyorum ama panelden korkuyordum yorumun ile onun problem olmadığını anladım sadece cihazla alakalı beğenmediğin ve beğendin kısmı yazarsan çok memnun olurum
Klavye farklı renklerde çalışsaydı daha iyi olurdu.

Cihaz bana ubuntu linux olarak geldi, daha sonrasında Win11 kurarken iso yazdırma aşamasında bazı sorunlar ile karşılaştım. Ama bu sorunların cihaz ile alakası yok.

İşlemci 11. nesil işlemcilere göre daha düşük performanslı ama 10200h beni gerçekten şaşırttı, oyunlarda şimdiye kadar hiç darboğaz yaşamadım. 90w 3050'yi çok rahat besliyor.

2 günde klavyesi fanı zortlayan çinli monstera para vermeyin, taş gibi amerikan markası alın.

Merak ettiğin bir şey olursa istediğin zaman özelden yazabilirsin.

Leandro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Fatih Karahasan
Klavyede galiba rgb yok. Beyaz yanıyor, parlaklık ayarı var. Bir süre dokunmayınca ışığı sönüyor, dokunduğun anda gecikmesiz şekilde geri yanıyor.

Panel renk konusunda çok iyi. İps paneller ile çok rahat yarışır. Işık sızması gibi sorunlar yok, renkler ve çözünürlük yeterince gerçekçi.

Elektrikler gittiğinde warband oynadım, tam parlaklık ve güç tasarrufu kapalıyken 2 saate yakın warband oynadım pil çok azaldı. Film izlersen güç tasarrufu açarsın uhd ile saatlerce film izlersin.

Sormak istediğin başka soru olursa sorabilirsin.
Hocam dellg15 rtx3050 ryzen 5600h almayi dusunuyorum siz hala kullaniyormusunuz bi sikintiyla karsilastiniz mi driverlari konusunda problem var diye duymustum dogru mu ?

Top Bottom