bir ürünü kullanmadan anlayabilirsin git incelemelerine bak kullanıcı yorumlarını oku az kafan olsa bunu yazmadan bir araştırıdın zamanında çünkü bende dell alacaktım tasarımı felan hoşuma gitmişti ama bu sorunlar yüzünden asus almak zorunda kaldım
bir ürünü kullanmadan anlayabilirsin git incelemelerine bak kullanıcı yorumlarını oku az kafan olsa bunu yazmadan bir araştırıdın zamanında çünkü bende dell alacaktım tasarımı felan hoşuma gitmişti ama bu sorunlar yüzünden asus almak zorunda kaldım
Bu monitörde doğru ayarlarda ghosting sorunu olmaz. Testlerine baktım en iyi ayarında ortalama 4.5ms bu da gayet iyi bir değer. Biraz araştırdım bu monitörle ilgili ghosting sorunu yaşayan bir kaç kişi bulabildim, onlar da yanlış ayar yaptığından kaynaklanmış. Gayet güzel bi monitör. HDR özelliğini kullanmayacaksanız ve monitörü yüksek parlaklıkta kullanmıyorsanız alınabilir.
0.5 gtg olayına bakmayın onlar tamamen pazarlama stratejisi, ortalama verdiği ms süresi önemlidir, ms'i ölçmek için de farklı bir cihaz lazım. Monitörlerin çok az bir kısmına bu testler yapılıyor fakat bu monitöre de yapmışlar, 4.5ms ortalaması var gayet iyi bir değer.
yapılan testlerde ben de 6-7 ms olduğunu duymuştum ve çok şaşırdım. anlatan 0.5 ms değil diyincr dedim heralde 1ms diyecek ve ona da okeydim 6-7 ms diyince şok oldum.
Arkadaşlar başka monitör öneriniz var mı yoksa BenQ XL2546K düşünüyorum ne dersiniz?
Bu monitörde doğru ayarlarda ghosting sorunu olmaz. Testlerine baktım en iyi ayarında ortalama 4.5ms bu da gayet iyi bir değer. Biraz araştırdım bu monitörle ilgili ghosting sorunu yaşayan bir kaç kişi bulabildim, onlar da yanlış ayar yaptığından kaynaklanmış. Gayet güzel bi monitör. HDR özelliğini kullanmayacaksanız ve monitörü yüksek parlaklıkta kullanmıyorsanız alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
0.5 gtg olayına bakmayın onlar tamamen pazarlama stratejisi, ortalama verdiği ms süresi önemlidir, ms'i ölçmek için de farklı bir cihaz lazım. Monitörlerin çok az bir kısmına bu testler yapılıyor fakat bu monitöre de yapmışlar, 4.5ms ortalaması var gayet iyi bir değer.
Diğer arkadaşlar arasında tartışmış ancak 1 yıldır kullanan biri olarak en ufak bir sorununu yaşamadım kendi üstündeki renk ayarlarıyla çok canlı renkler sunuyor karanlık aydınlatma moduyla fps oyunlarında hile gibi oluyorsun ben çok seviyorum
aynen ayarlar önemli.akşam canım sıkıldı monitörün ayarlarını kurcaladım biraz.gama yı 2.6 ya çektim.çok daha harika daha canlı oldu renkler.siyah tonlarından şikayetçiyiz ıps lerde.gamayı 2.6 ya çekince va paneldeki gibi oldu.rgb daga rgb oldu.filnler oyunlar daha zevk verdi.monitörü aldığınız fibi kullanmayın.gözünüzüze uygun renk tonunu kendiniz beklirleyin.dell monitörün farkını anlarsınız.