🔥İndirim Dell G3223Q 32" 4K 144Hz IPS Monitör - 18.609 TL

Robius

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
Bugün gaming.gen.tr 'ye atarlıyım. :) Ama Dell güzelmiş.

iyzico kullanıyorsanız kendi sitesinde 17.999 TL' ye gelir ancak taksit için vade farkı alıyor.

Ben olsam bu fiyata öğrenci indirimi ile Samsung oled alırdım. Sarı sitede bir sürü ilan var 20'ye.

iyzico kullanıyorsanız kendi sitesinde 17.999 TL' ye gelir ancak taksit için vade farkı alıyor.

Söz konusu ürünün dahili hoparlörü yok. Alacak olan kişiler ellerinde yoksa harici hoparlör veya soundbar alması gerekecek yada sadece kulaklıkla kullanacak. Bunu da göz önünde bulundursunlar.

Güzel bir model. Uzun süredir 20 civarında idi. Oled kullanmasam alırdım.

Hayır ama gözüm 4K'ya alıştığı için 27" 2K ekranımda piksel sayıyorum. Piksel sayısı aynı sonuçta değil mi?
Piksel sayısı aynı evet ama oled ekranlarda bu belli olmuyor.
27 inch 1080p IPS
27 inch 2k IPS
27 inch 4k IPS
27 inch 2k Oled

Kullanmış biri olarak tartışmasız en iyisi oled.
4k bile olsa renkleri doğru veremiyor.
Çözünürlük için renkleri kötü görüyorsun.
Srgb orani yüzde 155 ile en iyi MSI qd monitörü dahi kullandım oledin yanında çöp.
Bu sebeple oled ve diğerleri.

Dell'leniyorum böyle fırsatlara :D

Bu ürünü 1 buçuk senedir kullanıyorum benim 4k ya geçiş ürünüm oldu + 7900xt ile. Çok oyun oynadım çok film izledim. Şuan 1k yada 2k monitörlere bakasım gelmiyor açıkçası.
Güzel fiyat bu fiyata tavsiye ederim fakat oled devrinin artık yaygınlaştığını düşünüyorum bütçeniz var ise oled e geçiş yapmanız daha mantıklıdır.
Bu arada monitör çok büyük olduğu için kesinlikle oturma mesafenizi ölçerek alın pişman olmayın bu çok önemli bir faktör!

alınır mı? arkadaşlar? 4k monitör arıyordum bende hdr400 yani filmi iyi izliyeceğim alymm bunu filmlik yoksa bşka varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,759
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri