Neler Yeni

Dell Gaming G15 i7-13650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 140W 37799 TL!

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mert Kıroğlu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mert Kıroğlu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar

oliveforge99

80+ Silver
Bune saçma yorum neye dayanarak dedin bunu
Gaming derken celeron mu geliyor aklına yada 4090 falan mı
i3 - giriş seviye işlemcidir
i5 - orta sınıf niteleyicidir.
i7 - üst sınıf işlemci.
i9 - yüksek performans almak ve iş istasyonu işletenlere yönelik işlemcilerdir.

Nvdia İçin
4050 giriş seviye karttır.
4060 giriş-orta seviye karttır.
4070 orta- orta üstü seviye karttır
4080 yüksek seviye karttır.

Burada hangi işlemci ile hangi ekran kartının kullanılmasının daha mantıklı olacağı bulmacasını çözmeyi size bırakıyorum.

onuridvan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Onur Rıdvan Kaya
Hâlâ yorumun çok saçma :D tek tip mi üretsinler bilgisayarları kimin neye ihtiyacı varsa o kombinasyonda laptop tercih eder?

Sofu_54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yunus Emre Sofuoğlu
i3 - giriş seviye işlemcidir
i5 - orta sınıf niteleyicidir.
i7 - üst sınıf işlemci.
i9 - yüksek performans almak ve iş istasyonu işletenlere yönelik işlemcilerdir.

Nvdia İçin
4050 giriş seviye karttır.
4060 giriş-orta seviye karttır.
4070 orta- orta üstü seviye karttır
4080 yüksek seviye karttır.

Burada hangi işlemci ile hangi ekran kartının kullanılmasının daha mantıklı olacağı bulmacasını çözmeyi size bırakıyorum.
Bro bu bilgisayarı sana özel üretmiyorlar, işlemciyi ağırlıklı arayan çok kullanıcı ve uygulama var. Eğer senin kapasiten bunu bile düşünmeye yetmiyorsa forumda yazı yazma.

oliveforge99

80+ Silver
Hâlâ yorumun çok saçma :D tek tip mi üretsinler bilgisayarları kimin neye ihtiyacı varsa o kombinasyonda laptop tercih eder?
Bro bu bilgisayarı sana özel üretmiyorlar, işlemciyi ağırlıklı arayan çok kullanıcı ve uygulama var. Eğer senin kapasiten bunu bile düşünmeye yetmiyorsa forumda yazı yazma.
Gaming yani oyuncu bilgisayarları daha çok ekran kartına ihtiyaç duyarlar. İşlemci gücüne daha çok ihtiyaç duyan kullanıcılar için workstation gibi dizüstü bilgisayar çözümleri vardır.

@Sofu_54
Üslubunuzdan çocuk olduğunuzu varsayıyorum. Çocuk değilseniz de sizinle muhatap olmak zorunda kalan tüm bireylere sabırlar diliyorum. Lütfen beni alıntılamayın. Yüksek bilgi ve fikirlerinizi kendinize saklayın. Teşekkürler.

Sofu_54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Yunus Emre Sofuoğlu
Gaming yani oyuncu bilgisayarları daha çok ekran kartına ihtiyaç duyarlar. İşlemci gücüne daha çok ihtiyaç duyan kullanıcılar için workstation gibi dizüstü bilgisayar çözümleri vardır.

@Sofu_54
Üslubunuzdan çocuk olduğunuzu varsayıyorum. Çocuk değilseniz de sizinle muhatap olmak zorunda kalan tüm bireylere sabırlar diliyorum. Lütfen beni alıntılamayın. Yüksek bilgi ve fikirlerinizi kendinize saklayın. Teşekkürler.
İş hayatından bu kadar bi haber olup, at gözlüğü takmış gibi açıdan laptopları değerlendirmeniz fazlasıyla komik.

O çözümler bu cihazlara göre daha pahalıdır fiyat performans olarak bu cihaz çok daha mantıklıdır.

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem

@Sofu_54
:DD, işlemci bazlı oyunlar oynuyor ülkenin yarısı kardeşim bak dalgana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,753
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom