🔥İndirim Delta PSU'lar Tekrardan Türkiye'de + Bedava Fiyatlar

ya Gold olan al-sata gitmiş şimdi Facebook'ta gördüm adam tanesini 4000'den satıyor. inşAllah 5 kuruş kazanamazlar da ellerinde kalır

ya Gold olan al-sata gitmiş şimdi Facebook'ta gördüm adam tanesini 4000'den satıyor. inşAllah 5 kuruş kazanamazlar da ellerinde kalır
190mm PSU herkes almaz kaldı ki platinium olan varken 4k Gold kim napsin. Nasıl bı ticari kafa bu degisik

Facebook'ta cevap verdiklerim biraz ağlamaya başlamış gibi. Aynıları başlarına geldiği zaman görürüm de fahişçilik yok olur

Rx9070 için mi önerirsiniz yoksa başka bir şeye mi bakmalıyım? Tehlikeli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Uzun süre sorunsuz bir şekilde dayanır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biliyorum hocam kapak kısmını anlamadım. PSU'nun uzunlugu biraz fazla yüksekliği veya genişliği değil. Onlar standart zaten.
Rx9070 için mi önerirsiniz yoksa başka bir şeye mi bakmalıyım? Tehlikeli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Uzun süre sorunsuz bir şekilde dayanır mı? Bir Corsair bronze daha iyi mi?

Fiyatlar artmış baya hometech indirimi kaldırmış

Geri