Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,311
ya Gold olan al-sata gitmiş şimdi Facebook'ta gördüm adam tanesini 4000'den satıyor. inşAllah 5 kuruş kazanamazlar da ellerinde kalır
Gamepower Savagis'in kendi fanları o kadar gürültülü ki test etme imkanım olamıyorSessiz mi çalışıyor, nasıl?
Fan hep aynı hızda çalışıyor yükte de boşta da en sevmediğim olay. O yüzden sesli. Garanti belgesi de çıkmadı içinden anlamadım.Sessiz mi çalışıyor, nasıl?
atak gelmeye başladı bile. ellerinde patlar umarımya Gold olan al-sata gitmiş şimdi Facebook'ta gördüm adam tanesini 4000'den satıyor. inşAllah 5 kuruş kazanamazlar da ellerinde kalır
190mm PSU herkes almaz kaldı ki platinium olan varken 4k Gold kim napsin. Nasıl bı ticari kafa bu degisikya Gold olan al-sata gitmiş şimdi Facebook'ta gördüm adam tanesini 4000'den satıyor. inşAllah 5 kuruş kazanamazlar da ellerinde kalır
Çıldırırsın ya190mm PSU herkes almaz kaldı ki platinium olan varken 4k Gold kim napsin. Nasıl bı ticari kafa bu degisik
Benim kasa 200mm kadar destekliyor diye gösteriyordu kablolardan dolayı sığmadı. Perçinli yerleri söktüm alt bölmede o şekilde sığdırdım.190mm PSU herkes almaz kaldı ki platinium olan varken 4k Gold kim napsin. Nasıl bı ticari kafa bu degisik
Facebook'ta cevap verdiklerim biraz ağlamaya başlamış gibi. Aynıları başlarına geldiği zaman görürüm de fahişçilik yok olurya Gold olan al-sata gitmiş şimdi Facebook'ta gördüm adam tanesini 4000'den satıyor. inşAllah 5 kuruş kazanamazlar da ellerinde kalır
Rx9070 için mi önerirsiniz yoksa başka bir şeye mi bakmalıyım? Tehlikeli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Uzun süre sorunsuz bir şekilde dayanır mı? Bir Corsair bronze daha iyi mi?Biliyorum hocam kapak kısmını anlamadım. PSU'nun uzunlugu biraz fazla yüksekliği veya genişliği değil. Onlar standart zaten.
Corsair lerin tamiri sıkıntıCorsair Hx-1200 platium aldım yine iptal edip yeni nesil power gecesim var ama ne bilim.
Aralgame şaşırtmaz.Fiyatlar artmış baya hometech indirimi kaldırmış