Neler Yeni

🔥İndirim Delux M800 Pro 1100 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,175
İsim
Murat Orhan

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.

Yine düşmüş. Mcusu biraz kötü fakat yine de fiyatı çok çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mysteri ye teşekkür ederim indirimi onun sayesinde öğrendim.
O kadar baktım baktım baktım en son Ajazz J139 Pro X aldım Amazon'dan. Keşke daha önce alsaydım hem erken gelirdi hem garantisi olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,175
İsim
Murat Orhan
O kadar baktım baktım baktım en son Ajazz J139 Pro X aldım Amazon'dan. Keşke daha önce alsaydım hem erken gelirdi hem garantisi olurdu.
Garanti konusunda söz veremem de erken gelirdi evet :D

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,175
İsim
Murat Orhan

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,175
İsim
Murat Orhan
M3 4K'nın switchlerinin farklı çıkma olayından bahsediyor
Adamlar yanlış yazmışlar orijinalinde TTC Gold 60M çıkıyor zaten kötü bir switchte değil

Stayy

80+
Adamlar yanlış yazmışlar orijinalinde TTC Gold 60M çıkıyor zaten kötü bir switchte değil

valla ben bilmem yani yanlış yazılmaysa kaç aydır neden düzeltilmemiş? alıcıya neden gerekli destek sağlanmıyor iade konusunda olsun bir problem olduğunda olsun işi yokuşa sürüyorlar. Ayrıca bir çok kişiden okuduğum aldıkları mouselarda takılma donma oluyormuş, birisinde pc kapalıp açılmış ama mousedan mı bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,175
İsim
Murat Orhan

valla ben bilmem yani yanlış yazılmaysa kaç aydır neden düzeltilmemiş? alıcıya neden gerekli destek sağlanmıyor iade konusunda olsun bir problem olduğunda olsun işi yokuşa sürüyorlar. Ayrıca bir çok kişiden okuduğum aldıkları mouselarda takılma donma oluyormuş, birisinde pc kapanıp açılmış
PC kapanıp açılmasında bir mouse'un nasıl bir etkisi olabilir? Ben söyleyeyim olamaz. Takılma ve donmalar bazı mouselardaki kötü kontrolcüler dolayısıyla oluyor burda firmanın bir günahı yok. İade konusu çok sıkıntılı ama haricinde tercih edilebilecek ucuz ürünler satan bir firma.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Yok hocam imkansız öyle bir şey. Adamlar mouselar'ın tedarikçisi direk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canavardır.
Almışken kablosuz sağlam bir şey alayım dedim. Haste ve Model O bakarken bunu aldım birden. Yorum, inceleme falan da bulamayınca Amazon yorumlarına güvenip aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,175
İsim
Murat Orhan
Almışken kablosuz sağlam bir şey alayım dedim. Haste ve Model O bakarken bunu aldım birden. Yorum, inceleme falan da bulamayınca Amazon yorumlarına güvenip aldım.
İyi yapmışsın hocam

Stayy

80+
PC kapanıp açılmasında bir mouse'un nasıl bir etkisi olabilir? Ben söyleyeyim olamaz. Takılma ve donmalar bazı mouselardaki kötü kontrolcüler dolayısıyla oluyor burda firmanın bir günahı yok. İade konusu çok sıkıntılı ama haricinde tercih edilebilecek ucuz ürünler satan bir firma.
Buradaki "UCUZ" dan kastın nedir sattıkları her ürün +1000TL üzeri ? yani bu fiyatlara bilindik markaların mouseları var. Şahsen güvenilirliği belli olmayan bir firmadan, sorun olduğunda iade vs yapamayacağım bir yerse alışveriş yapmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,040
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom