Suriyeli Eşek_31
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle bir markayı kötü bir ürünü var diye kötülemek çok saçma ona bakılırsa g213 kötü bir klavye o zaman kimse Logitech almasın ikinci olarak ben kendim kullanmadığım veya almayacağım kötü bir ürün önermem hep kullandığım veya alma imkanım olsa alacağım ürünleri öneririm m800 pro şuanda rafımda duruyor bu bütçede gayet güzel bir mouse üst düzey mouse'ları aratmıyor yaklaşık 2 hafta kullandım hiç bir sorunu yok lütfen bir markayı bir kötü ürünü var diye yargılamayınDaha önce Delux M820DC almıştım ve sürekli takılma yapıyordu. Allahtan Amazondan almıştım da ürünü yollamadan para iadesini yaptılar. Geçen gün rafta duruyordu bi deneyeyim dedim hala takılma yapıyor. Ofis işlerinde bile kullanılmaz bence insanı kanser eder. Forumdan diğer alan kişiler de aynı sorundan muzdaripti, yani sadece bende olan bir sorun değil.
Kısacası markaya karşı ciddi bir ön yargım var. Bu M800 Pro modeli bana mükemmel bir performans vereceğinin garantisi var mı? Sonuçta Amazon değil, dolayısıyla muhtemelen iade imkanım olmayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En geç 15 gün sonra elinizde olur muhtemelenSağolun hocam. Connectgame kaç güne kargolar bi fikriniz varmı ?