Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Delux m800 pro 999 TL🔥

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Mouse güzel fakat bende arada bağlantı saçmalıyor ve mouse kendi kafasına göre hareketi yavaşlatıyor, sitede iade butonu yok mailden de iade nasil yaparım diye sordum 20 gündür cevap yok bilginiz olsun. Oyun oynamadigim için fazla üstüne düşmedim fakat müşteri desteği yok firmada.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Mouse güzel fakat bende arada bağlantı saçmalıyor ve mouse kendi kafasına göre hareketi yavaşlatıyor, sitede iade butonu yok mailden de iade nasil yaparım diye sordum 20 gündür cevap yok bilginiz olsun. Oyun oynamadigim için fazla üstüne düşmedim fakat müşteri desteği yok firmada.
Muhtemelen başka dongle'lar ile karışıyor tüm cihazları kablolu yapar mısınız mouse hariç veya mouse'u kablolu kullanın muhtemelen sorun çözülür

oliveforge99

80+ Silver
Muhtemelen başka dongle'lar ile karışıyor tüm cihazları kablolu yapar mısınız mouse hariç veya mouse'u kablolu kullanın muhtemelen sorun çözülür
Techpowerup da bu mouse'un bu tarz sorunları olduğunu belirtmişti. Ben de bu sebepten almamıştım.

https://www.techpowerup.com/review/delux-m800-pro-3395/7.html

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
Yani öncelikle fiyatına göre değerlendirme yapacak olursam kusursuz ama fiyatına göre değilde diğer üst düzey mouse'lar ile kıyaslama yapacaksam tabii ki bir lamzu Atlantis değil malzeme kalitesi ve işlemcisi bunu belirtiyor fakat aralarında çok az fark var profesyonel değilseniz her türlü işinizi görür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman geleceği sürpriz oluyor😅 o anlamda dedim

Profesyonel bir oyuncu değilsen hiç gerek yok ama elindekini satıp m800 pro alabilirsin hem üstüne biraz paranız hem daha kaliteli kablosuz bir mouse'unuz olur
aslında valorantta ımmo oyuncusuyum gereklı ya

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Techpowerup da bu mouse'un bu tarz sorunları olduğunu belirtmişti. Ben de bu sebepten almamıştım.

https://www.techpowerup.com/review/delux-m800-pro-3395/7.html
Bilemiyorum hocam ben çok takıntılı biriyim en ince ayrıntısına kadar her yerini inceledim bende ne gecikme sorunu ne de başka bir şey vardı

aslında valorantta ımmo oyuncusuyum gereklı ya
Dediğim gibi o zaman sat hem cebine para girer hem daha kaliteli bir mouse alırsın

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Kemalhan Altay
Daha önce Delux M820DC almıştım ve sürekli takılma yapıyordu. Allahtan Amazondan almıştım da ürünü yollamadan para iadesini yaptılar. Geçen gün rafta duruyordu bi deneyeyim dedim, hala takılma yapıyor. Yazılımı da düzgün değildi RGB kontrolü tam çalışmıyordu. Ofis işlerinde bile kullanılmaz bence insanı kanser eder. Forumdan diğer alan kişiler de aynı sorundan muzdaripti, yani sadece bende olan bir sorun değil.

Kısacası markaya karşı ciddi bir ön yargım var. Bu M800 Pro modeli bana mükemmel bir performans vereceğinin garantisi var mı? Sonuçta Amazon değil, dolayısıyla muhtemelen iade imkanım olmayacak.
bende ürünü almak istiyorum da Connectgame den haber alabilen yok piyasada 🥲 ürünü alan bi daha ulasamiyor ondan supheliyim

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Kemalhan Altay
O da olabilir

Malesef öyle çok umursamaz bir site bir sorun olursa para iadesi zor
amazondan daha pahalida olsa bulursam bi kablosuz mouse alacagim bakiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Bencede ağır 29 gram deneyimlemiş biri olarak söylüyorum ancak normal bir kullanıcıyı üzmez
bende ninjutso sora kullanıyordum sonra oyun oynamayı bıraktım şimdi tekrardan başlayacağım o yüzden 60 gram üstü bakmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,926
Üyeler
161,933
Son üye
Nexon0055
Top Bottom