Suriyeli Eşek_31
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç gerek yokGlorious model l dan sırf kablosuz diye geçilir mi
Hiç gerek yokGlorious model l dan sırf kablosuz diye geçilir mi
Muhtemelen başka dongle'lar ile karışıyor tüm cihazları kablolu yapar mısınız mouse hariç veya mouse'u kablolu kullanın muhtemelen sorun çözülürMouse güzel fakat bende arada bağlantı saçmalıyor ve mouse kendi kafasına göre hareketi yavaşlatıyor, sitede iade butonu yok mailden de iade nasil yaparım diye sordum 20 gündür cevap yok bilginiz olsun. Oyun oynamadigim için fazla üstüne düşmedim fakat müşteri desteği yok firmada.
Mouse güzel fakat bende arada bağlantı saçmalıyor ve mouse kendi kafasına göre hareketi yavaşlatıyor, sitede iade butonu yok mailden de iade nasil yaparım diye sordum 20 gündür cevap yok bilginiz olsun. Oyun oynamadigim için fazla üstüne düşmedim fakat müşteri desteği yok firmada.
Techpowerup da bu mouse'un bu tarz sorunları olduğunu belirtmişti. Ben de bu sebepten almamıştım.Muhtemelen başka dongle'lar ile karışıyor tüm cihazları kablolu yapar mısınız mouse hariç veya mouse'u kablolu kullanın muhtemelen sorun çözülür
aslında valorantta ımmo oyuncusuyum gereklı yaYani öncelikle fiyatına göre değerlendirme yapacak olursam kusursuz ama fiyatına göre değilde diğer üst düzey mouse'lar ile kıyaslama yapacaksam tabii ki bir lamzu Atlantis değil malzeme kalitesi ve işlemcisi bunu belirtiyor fakat aralarında çok az fark var profesyonel değilseniz her türlü işinizi görür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne zaman geleceği sürpriz oluyor o anlamda dedim
Profesyonel bir oyuncu değilsen hiç gerek yok ama elindekini satıp m800 pro alabilirsin hem üstüne biraz paranız hem daha kaliteli kablosuz bir mouse'unuz olur
Bilemiyorum hocam ben çok takıntılı biriyim en ince ayrıntısına kadar her yerini inceledim bende ne gecikme sorunu ne de başka bir şey vardıTechpowerup da bu mouse'un bu tarz sorunları olduğunu belirtmişti. Ben de bu sebepten almamıştım.
https://www.techpowerup.com/review/delux-m800-pro-3395/7.html
Dediğim gibi o zaman sat hem cebine para girer hem daha kaliteli bir mouse alırsınaslında valorantta ımmo oyuncusuyum gereklı ya
bende ürünü almak istiyorum da Connectgame den haber alabilen yok piyasada ürünü alan bi daha ulasamiyor ondan supheliyimDaha önce Delux M820DC almıştım ve sürekli takılma yapıyordu. Allahtan Amazondan almıştım da ürünü yollamadan para iadesini yaptılar. Geçen gün rafta duruyordu bi deneyeyim dedim, hala takılma yapıyor. Yazılımı da düzgün değildi RGB kontrolü tam çalışmıyordu. Ofis işlerinde bile kullanılmaz bence insanı kanser eder. Forumdan diğer alan kişiler de aynı sorundan muzdaripti, yani sadece bende olan bir sorun değil.
Kısacası markaya karşı ciddi bir ön yargım var. Bu M800 Pro modeli bana mükemmel bir performans vereceğinin garantisi var mı? Sonuçta Amazon değil, dolayısıyla muhtemelen iade imkanım olmayacak.
Belki de üründen ürüne fark vardır bilemiyorum.Bilemiyorum hocam ben çok takıntılı biriyim en ince ayrıntısına kadar her yerini inceledim bende ne gecikme sorunu ne de başka bir şey vardı
O da olabilirBelki de üründen ürüne fark vardır bilemiyorum.
Malesef öyle çok umursamaz bir site bir sorun olursa para iadesi zorbende ürünü almak istiyorum da Connectgame den haber alabilen yok piyasada ürünü alan bi daha ulasamiyor ondan supheliyim
amazondan daha pahalida olsa bulursam bi kablosuz mouse alacagim bakiyorumO da olabilir
Malesef öyle çok umursamaz bir site bir sorun olursa para iadesi zor
Bunu alabilirsin ikiside güzel ama m800 pro daha iyi ama bu da üzmez arasındaki farklar cam skatez ve malzeme kalitesiamazondan daha pahalida olsa bulursam bi kablosuz mouse alacagim bakiyorum
bende ninjutso sora kullanıyordum sonra oyun oynamayı bıraktım şimdi tekrardan başlayacağım o yüzden 60 gram üstü bakmıyorum.Bencede ağır 29 gram deneyimlemiş biri olarak söylüyorum ancak normal bir kullanıcıyı üzmez