Açılımını hatırlamıyorum lakin açıklayayım bu mouse u kaldırdığınızda ayarladıgınız belirli bir mesafeye kadar algılıyor onu algılamıyor işte önceden bu mouse içerisinde 3370 vardı sonrada 3395 koydular ve mcu yetmemeye başladı ondan oluyor diye biliyorumne gibi sıkıntı hocam. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım LOD nedir
2k ya parolpara iyzico ile düşürülerek scyrox serisi alınabilir2k ya bu mu yoksa var mı daha iyisi tr de
zaten o ayarı yapıyoruz ve hiç sorun yaşamadımAçılımını hatırlamıyorum lakin açıklayayım bu mouse u kaldırdığınızda ayarladıgınız belirli bir mesafeye kadar algılıyor onu algılamıyor işte önceden bu mouse içerisinde 3370 vardı sonrada 3395 koydular ve mcu yetmemeye başladı ondan oluyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
2k ya parolpara iyzico ile düşürülerek scyrox serisi alınabilir
Valla zamanında murat hocam diyordu zaten o sorunda ayarlanarak çözülüyor
ürünü çektikten sonra mı yazdı bunu?"Üzgünüz, bu ürün seçtiğiniz adrese gönderilemiyor. Daha fazla bilgi al. Teslimat adresini değiştirebilir ya da ürünü siparişinizden silebilirsiniz."
indirim konusunu iptal edebilirsiniz yeni kanun yüzünden sipariş çıkılmıyor
alınmıyor. Konunun indirimi bitti olarak işaretlenmesi lazımürünü çektikten sonra mı yazdı bunu?
E biz napacaz aga o alınmıyor bu alınmıyor
O mu bu mu diyemem ama M800 pro kullanıyorum memnunum bir sıkıntısını görmedim, connectgame den aldım + olarak yedek ptfe skatez ve cam skatez var içinde şuan gönderiyorlar mı bilmiyorum.Ajazz a159pro mu daha iyi bumu?
Denemek için sipariş verdim tutarı karttan çektialınmıyor. Konunun indirimi bitti olarak işaretlenmesi lazım
Ben yeni kanun 1 Nisan'da yürürlüğe girdi diye biliyorum Ama Zaten Amazon'un TR Firması var bu yüzden sorun olmaz ama Temu'nun TR yetkilisi malesef yokyeni kanun yürürlüğe girmeden çekin ihtiyacınız varsa dicemde kalitesini bilmiyorum![]()