Bari paslanmaz çelikten yaptır. Sağ sol yaparken yanlıslıkla kolunu kesersin, kangren olmaBosverin hocam ben kendimi tanıyorum şimdi demir almasam 1 yıl içimde o gerginlik hasret kalacak .d
Hocam metal kullanması çok rahatsız eder. Ben söyleyeyim. Kolunu acıtır taşıması zor olur temizlemesi var bunun. Hiç bi türlü değmez yani. Alırsanız daha çok pişman olursunuz benceHocam üzerine mousepad eklesem steelseries XXL modelinden?
Sağlam masa öneriniz varmı o zaman kasa ve monitörü taşıyacakHocam metal kullanması çok rahatsız eder. Ben söyleyeyim. Kolunu acıtır taşıması zor olur temizlemesi var bunun. Hiç bi türlü değmez yani. Alırsanız daha çok pişman olursunuz bence
Dostum sıradan bir masa seni de taşır. IKEA'dan istediğini tercih edebilirsin. Hepsi kaliteli.Sağlam masa öneriniz varmı o zaman kasa ve monitörü taşıyacak
Bu bile işinizi fazlasıyla görürSağlam masa öneriniz varmı o zaman kasa ve monitörü taşıyacak
Öneriniz varsa link atınDostum sıradan bir masa seni de taşır. IKEA'dan istediğini tercih edebilirsin. Hepsi kaliteli.
Tmm bakarım buna
Direkt resim atıyorum. Bunlar benim beğendiğim modeller.Öneriniz varsa link atın
Hayır hocam. Henüz kullanma şansım olmadı. Şuan markası olmayan düşük bütçeli bir masa kullanıyorum. Üzerinde de hali hazırda 40 kilogram ağırlık var.Peki kullandınız mı hocam