DenizBank kaybolan para

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
Öncelikle iyi forumlar DenizBanktan 12bin küsür değerinde hisse almıştım bugün sabah hepsini satmak için emir verdim emir gerçekleşti diye mesaj geldi bu saate kadar hesabıma para girmedi yatırımlara girdiğimde benden habersiz fon alımı yapmış banka 5bin küsür fonları satmayı gerçekleştirdim fakat geriye kalan 7bin küsür lira kayıp ortada yok ?

Ekler

• IMG_0041.webp
    IMG_0041.webp
    16 KB · Hit: 41
  • IMG_0042.webp
    IMG_0042.webp
    45.9 KB · Hit: 40
Satış sonrası paranın yansıması T+2 gündür. Bu süre içinde bakiyen ile alım satım yapabilirsin ama paranın hesabına geçmesi 2 gün olarak düşün en az.

Bankalar arasında düşük meblağlarda alım-satım yaparken pek bir fark olmayacaktır. Hepsi temelde borsa bilgilerini kendi arayüzleri aracılığyla paylaşıyor ve hisse alım satımlarında aracılık yaptığı için komisyon alıyor. Alım-satım miktarı belli bir tutarın üstüne çıktığında bankalarla görüşerek komisyon miktarına bağlı olarak seçim yapılabilir.

Bankalar arasında düşük meblağlarda alım-satım yaparken pek bir fark olmayacaktır. Hepsi temelde borsa bilgilerini kendi arayüzleri aracılığyla paylaşıyor ve hisse alım satımlarında aracılık yaptığı için komisyon alıyor. Alım-satım miktarı belli bir tutarın üstüne çıktığında bankalarla görüşerek komisyon miktarına bağlı olarak seçim yapılabilir.
Genel olarak hangidini tavsiye ederdiniz

Hangisinde hesabın varsa kullanabilirsin fark etmez şu an. Ben işbankasında açtığım için yatırım hesabımı hala onu kullanıyorum.

Denizbank bi yerlerden para bulmaya çalışıyor gibi, yaklaşık 2 aydır saçma sapan kredi reklam sms leri atıyor, aramalar yapıyor... En sonunda engelledim, senden habersiz fon almışsa ve paranın bir kısmı hiç olmuş ise müşteri temsilcin ile görüş ve görüşmeyi ne olur olmaz kaydet. Eğer bir yanlışlık varsa geri yüklemeleri lazım, ama kendi başlarına iş etmişlerse ve parayı da vermezlerse bddk ya şikayet edebilirsin.

Denizbank ile yatırım yapmamanı tavsiye ediyorum, diğer başka herhangi bir banka olabilir ama rus kökenli bir banka idi ve şuan sanki iflas edecekmişcesine milletten para koparmaya çalışan bir ayı gibi davranıyor, tabii hakkın olan paranı aldıktan sonra banka değiştirmen iyi olur zannımca.

Denizbank bi yerlerden para bulmaya çalışıyor gibi, yaklaşık 2 aydır saçma sapan kredi reklam sms leri atıyor, aramalar yapıyor... En sonunda engelledim, senden habersiz fon almışsa ve paranın bir kısmı hiç olmuş ise müşteri temsilcin ile görüş ve görüşmeyi ne olur olmaz kaydet. Eğer bir yanlışlık varsa geri yüklemeleri lazım, ama kendi başlarına iş etmişlerse ve parayı da vermezlerse bddk ya şikayet edebilirsin.

Denizbank ile yatırım yapmamanı tavsiye ediyorum, diğer başka herhangi bir banka olabilir ama rus kökenli bir banka idi ve şuan sanki iflas edecekmişcesine milletten para koparmaya çalışan bir ayı gibi davranıyor, tabii hakkın olan paranı aldıktan sonra banka değiştirmen iyi olur zannımca.
Vakit ayırıp düşünce ve önerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum sağolun. Dediğiniz gibi yapacağım. Üstte yazdığım bankalardan hangisini tavsiye edersiniz?

Senden en az para, komisyon hangisi alıyorsa onu seçmelisin.

Maaş hesabın varsa herhangi bir bankada mesela o banka sana daha az sorun çıkarabilir, yani bankayı sen seçmelisin, iyice etüt ederek.

bu banka işlerinde çok bilgili olduğumu söyleyemem ama denizbankı tavsiye etmem genel kullanımda borcu olmayan kartı sebepsiz kullandırtmama gibi dijital slip çıkartmama gibi berbat müşteri hizmetleri gibi deneyimim oldu, şaka yapmıyorum müşteri hizmetlerini bir kez aradığımda şu tarz bir mikrofon ayarıyla karşılaştım bizle konuşamadan yüzümüze kapattılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,046
Üyeler
174,974
Son üye
Resulcanbaria
Geri