Denize girmek orucu bozar mı?

İçimden bir ses yanlış olduğun halde kibirli olduğunu söylüyor.
Aynen kardeşim. Seninde bunu bir yorumdan farketmiş ve anlamış olman Einstein olduğunu göstertiyor.

Siz olsanız girermiydiniz?
Bu arada kendi cevabımı vereyim. Denize girmek su yutulmadığı müddetçe orucu bozmaz. Fakat suyu yutmamak oldukça zor. girmemek daha iyi yani "Siz olsanız girer miydiniz?" demişsin. ben olsam garantiye almak için girmezdim. Denize girip de su yutmamak çok zor ama yutmazsan bozmaz.

Bu arada kendi cevabımı vereyim. Denize girmek su yutulmadığı müddetçe orucu bozmaz. Fakat suyu yutmamak oldukça zor. girmemek daha iyi yani "Siz olsanız girer miydiniz?" demişsin. ben olsam garantiye almak için girmezdim. Denize girip de su yutmamak çok zor ama yutmazsan bozmaz.

Bu konuda katılmıyorum hocam bence bozar yani vucuda bir tek agızdan su girmiyor sonuç olarak

Neyse Nihat hatipoğluna sormak lazım 😂

Oruç yemek ve içmekle alakalı, vücuda su girmesiyle değil. Şimdi siz iğne olmaya da orucu bozar dersiniz. Vucüda zaten madde giriyor, o maddeler tepkimeler sonucu suya dönüşebiliyor; bu mantıkla nefes almak da orucu bozar.

Oruç yemek ve içmekle alakalı, vücuda su girmesiyle değil. Şimdi siz iğne olmaya da orucu bozar dersiniz. Vucüda zaten madde giriyor, o maddeler tepkimeler sonucu suya dönüşebiliyor; bu mantıkla nefes almak da orucu bozar.
Hocam mideye yanlışlıkla su falan girmesi bozuyor orucu.

Yanıyoz hocam Alanyada
Screenshot_3.png
very hahahahaha meme | Fandom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,059
Üyeler
189,539
Son üye
920viper