Neler Yeni

DEPREM 12.11.22 18:57 Tatbikatı

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Ben hiçbir şey anlamadım. Kimine bildirim gitmiş kimine gitmemiş. Bir yerde sirenler çalmış. Bir yerde hiçbir şey yok. Gerçekten olsa ne olacak. Birkaç saniye önceden bildirim alacağımızı söylediler. Ama tatbikatta bile aynı anda gelmemiş ki. Deprem de ne yapacağız. Birde kimse umursamıyor. Bir tek ben mi panik atak krizleri geçiriyorum :D

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Ben hiçbir şey anlamadım. Kimine bildirim gitmiş kimine gitmemiş. Bir yerde sirenler çalmış. Bir yerde hiçbir şey yok. Gerçekten olsa ne olacak. Birkaç saniye önceden bildirim alacağımızı söylediler. Ama tatbikatta bile aynı anda gelmemiş ki. Deprem de ne yapacağız. Birde kimse umursamıyor. Bir tek ben mi panik atak krizleri geçiriyorum :D
Bana ve Anneme 3 4 dakkika sonra bildirim geldi. Babama gelmedi bile.

Son düzenleme:

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bana 18:59'da geldi. Uyarıyı kapattım devam ettim video izlemeye. 💪

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Gerçekleşmekte olan deprem esnasında bildirim yollayan Google vs önceden belirli tatbikatta herkese bildirim yollamaktan aciz AFAD ve sorumlu devlet organları...

The Batman

80+ Silver
Ne bi tane sığınak var ne bir tane toplanilacak alan var bir mesaj artık işte deprem olursa kafanızı eğin yersen

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Bana 21:25 gibi bildirim geldi o.O2

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,240
İsim
Taha Efe
Ne bi tane sığınak var ne bir tane toplanilacak alan var bir mesaj artık işte deprem olursa kafanızı eğin yersen
AFAD Acil'i yükle en kısa toplanma alanına yönlendiriyor.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beyler bildirim geldi yes be
Gecekondu.jpg

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
deprem olsa hepimiz ölcez gereksiz birşeydi

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ulan Gta Rp de düzkontak yaptığımız arabaları parçalattığımız yer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla kanka dolmuș beklerken telefon titreșimdeydi bildirim geldi.Kimse eğilmedi kapanmadı siren de çalmadı.

Bura.K

80+ Silver
Saçma bir tatbikattı. Bence İstanbul depremine hazırlanmalıyız. Acilen Depreme Dayanıklı binalar, Kentsel Dönüşüm Fonlamaları ve Toplanma alanları yapılmalı. Burada bir toplanma alanı var, toplanma alanının sadece direği var yani. Otobüsler falan park ediyor, etrafı bina dolu. Bİde çalı çırpı atmışlar, temizlemiyorlar. 3-4 ay önce yangın çıkmıştı hala daha atıyorlar. Türkiye'nin Toplanma alanlarının yarısı böyle. Yapacaksan adam gibi yapacaksın. Türkiye Sanayisinin %70'i İstanbul'da. Bir depremde hepsi yerlebir buda = Türkiye'nin çöküşü demek.
Halk bilinçlendirilmeli. Daha yeni başlıyorlar okulda Deprem bilinçlendirmesine. O da anca yani, kimsenin taktığı yok. AFAD'ın daha Uyarı sistemleri doğru düzgün çalışmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,656
Üyeler
163,358
Son üye
xyz123456
Top Bottom