Soğukla ve basınçla alakalı diye biliyorumKendimi bildim bileli aydınlık vakitte deprem yaşamadım hep uyku zamanı oluyor nedeni varmı
Ancak farklı bir görüş olarak, Güneş'in çekim gücü etkisiyle Dünya'nın gece bölümü büyük bir baskı altındayken, gündüz baskı azalıyor gevşek kalıyor. Bu nedenle depremlerin genellikle gece saatlerinde aşırı basınçtan dolayı kırıldığı tahmin ediliyor.Kendimi bildim bileli aydınlık vakitte deprem yaşamadım hep uyku zamanı oluyor nedeni varmı
5.8 İstanbul depremi değil mi hocam?5,5 di sanırım o deprem okuldayken sabah oldu
Evet 2019 Test Cözecektim bi ilk 4 saniye anlayamamıstım5,5 di sanırım o deprem okuldayken sabah oldu
bilmiyorumda ilk nobet tuttugum gundu ve zil çaldı sanarak yukarı doğru arkadaşlarımın yanına koşuyordum. zil çalmasıyla depremin bir farkı yoktu cunku......5.8 İstanbul depremi değil mi hocam?
İllaki bilimsel bir açıklaması da vardır orasını bilmiyorum ama bununla ilgili bir ayet de var.Kendimi bildim bileli aydınlık vakitte deprem yaşamadım hep uyku zamanı oluyor nedeni varmı
Yapma şunu yapmaaaöylen
Noldu laYapma şunu yapmaaa
Öğlen yazmadigin icin bos yapiyor sanirsamNoldu la