Derdinizi Yazın Çözüm Bulalım

Derdin çözümünü yazarsak derdimizi bulabilir misin peki

Derdin çözümünü yazarsak derdimizi bulabilir misin peki
Onuda yaparız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözüm bulabilirsen çok güzel olur. Günlerim çok kötü geçiyor. Hiç yaşama isteğim kalmadı. Sadece ibadet ediyorum. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Nefes almak bile. Özellikle ve özellikle sınavlardan çok düşük aldığım için kendime karşı bir kırgınlığım var. Çalışmama rağmen sınavdan 31 alınca çok koydu. Çalışmasam yine iyi. Ama çalıştım. Üstüne ailem bana destek oluyor. Yani bu zamana kadar bana yardımcı oldular bu okul mokul şeylerinde. Ne yapacağım bilmiyorum. Notumu duyunca ne yapacaklar bilmiyorum. Nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Keşke hiç doğmasaydım.
Dostum her gün aynı aktiviteleri yapmaktan ve özellikle aile baskısından bıkmışsın arkadaş bulman lazım.Ailenin verdiği desteği ödemek istiyorsun fakt bu depresyona yol açıyor belliki ailene fazla düşkünsün.

Onuda yaparız

Dostum her gün aynı aktiviteleri yapmaktan ve özellikle aile baskısından bıkmışsın arkadaş bulman lazım.Ailenin verdiği desteği ödemek istiyorsun fakt bu depresyona yol açıyor belliki ailene fazla düşkünsün.
Aileme düşkünüm. Kişilik analizi konusunda varsınız galiba. Kimi zaman kötü anlar yaşatsalar da evet. Arkadaş bulmak mantıklı geldi. Teşekkürler.:peepokalp:

Aileme düşkünüm. Kişilik analizi konusunda varsınız galiba. Kimi zaman kötü anlar yaşatsalar da evet. Arkadaş bulmak mantıklı geldi. Teşekkürler.:peepokalp:
Arkadaş bulmak zaten hobi edinebilmen için,kendine kitap okumak gibi bir hobi koyarsan mutlu olabilirsin kendini geliştir,sana katacağı özgüvenle daha mutlu olursun,rica ederim yardım ettiysem.

Onuda yaparız

Mükemmelsin

Türkçe öğrenmeni istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri