Zaten kimse çalışası geldiği için çalışmıyor, çalışmak zorunda olduğu için çalışıyor.Ders Çalışmak İstiyorum Hatta Kendimi Buna Göre Hazırlıyorum Ama Planladığım Zaman Gelince Çalışasım Gelmiyor Bunu Nasıl Atlatabilirim?
şu an mezun senende misin?Valla bende okul hayatım boyunca çalışmazdım sınavlara son güç çalışırdım ama mezuna kaldım sebebi yine ders çalışmamam dı 0 ayt ile sınava girdim ama artık zorunlu olunca oturuyorsun başına paşa paşa çalışıyorsun başladın mı gerisi geliyor ilk konular yavaş yavaş bitsin daha iyi oluyor ilk konular genelde sıkıcı oluyor. Taktiği yok zorunluluk var![]()
Evet ya bir çok sebep vardı mezun olmam da. 1 Ders çalışma alışkanlığım 15 tatilde başlamıştı iyi gidiyordum sonra deprem oldu saldım ayt başlıyamadım açığa geçmiştim daha iyi olur diye 12.sınıf konularını görmedim ayt çalışacakken saldım dersi ondan dolayı ayt görmeden sınava girdim e birde sağlık sorunlarım vardı daha 1 ay oldu teşhis konulalışu an mezun senende misin?
depremden sonra çoğu kişi mezuna bıraktı o psikoloji vs çok kötüydü onlardan biri benim bende keşke biraz daha sıkı çalışsaydım geçen sene gideceğime inanıyordum ama ne yazık ki yapamadım bu seneye kısmetmiş. İyi çalışmalar.Evet ya bir çok sebep vardı mezun olmam da. 1 Ders çalışma alışkanlığım 15 tatilde başlamıştı iyi gidiyordum sonra deprem oldu saldım ayt başlıyamadım açığa geçmiştim daha iyi olur diye 12.sınıf konularını görmedim ayt çalışacakken saldım dersi ondan dolayı ayt görmeden sınava girdim e birde sağlık sorunlarım vardı daha 1 ay oldu teşhis konulalıE bide bahanelerde vardı hepsi üst üste toplandı s"lak gibi çalışmadım son 5 ay bile çalışsam bu yıl yapardım ama olmadı işte bu yıl çalışıyorum bakalım ne olacak
Sizede.depremden sonra çoğu kişi mezuna bıraktı o psikoloji vs çok kötüydü onlardan biri benim bende keşke biraz daha sıkı çalışsaydım geçen sene gideceğime inanıyordum ama ne yazık ki yapamadım bu seneye kısmetmiş. İyi çalışmalar.