Neler Yeni

Ders calisma programı

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
8. Sinifim Lgs ye hazırlanıyorum ve programsız çalışıyordum program yapmak daha mantıklı gibi pazartesi sali persembe ve cuma okula gidiyorum 12 20 de geliyorum çarşamba günü 2 20ye kadar canlı ders var cumartesi ve pazar günü kursum var cumartesi 13. 30 da pazar ise 12 de bitiyor ve ayrıca çarşamba günü 3.30 da ozel ders (1 saat sürüyor) cumartesi gunude saat 2 de (yine 1 saat) bana bir program yapabilir misiniz şimdiden teşekkürler

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Sen neden yapmıyorsun?

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen neden yapmıyorsun?
Yapsam uyanıyorum disipline biraz ihtiyacım var annem babam çalıştığı için evde yalnızım o yuzden oyun oynamaya basliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapsam uyanıyorum disipline biraz ihtiyacım var annem babam çalıştığı için evde yalnızım o yuzden oyun oynamaya basliyorum
*uyamiyorum

Codfish

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
mustafa esad topal
Mesaj otomatik birleştirildi:

*uyamiyorum
kendi yaptığın programa uyamıyorsan başkasının programına nasıl uyacaksın? neyse. hocalarından ders çalışmak için program isteyebilirsin elbet birisi yardımcı olacaktır.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
kendi yaptığın programa uyamıyorsan başkasının programına nasıl uyacaksın? neyse. hocalarından ders çalışmak için program isteyebilirsin elbet birisi yardımcı olacaktır.
Saol uyabiliyorum fakat bir süre sonra beynim oyun oyna diyor soru görmekten bıktım artik

Lolcü Buse

80+ Bronze
Saol uyabiliyorum fakat bir süre sonra beynim oyun oyna diyor soru görmekten bıktım artik
Bilmez miyim o sıkıntılı zamanları geçen yıl bende girmistim neyse belirli bir program yapma derim çünkü insan sıkılıyor bi tane boş defter bul ona her gün yapacaklarını yaz sonrada günün sonunda yaptıklarını yaz ben öyle yapmistim ve sabahları kesinlikle PC oynama akşam ustu oyna oynicaksan çok da kasma dünyanın sonu değil ben geçen yıl çok korkuyordum ama hiç bir şey olmuyor kendine güven başarılar dilerim

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Bilmez miyim o sıkıntılı zamanları geçen yıl bende girmistim neyse belirli bir program yapma derim çünkü insan sıkılıyor bi tane boş defter bul ona her gün yapacaklarını yaz sonrada günün sonunda yaptıklarını yaz ben öyle yapmistim ve sabahları kesinlikle PC oynama akşam ustu oyna oynicaksan çok da kasma dünyanın sonu değil ben geçen yıl çok korkuyordum ama hiç bir şey olmuyor kendine güven başarılar dilerim
Kac puan aldım b

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
benim kusursuz bir taktiğim var, her gün 1 derse saatlerce gün boyu çalış

rech

80+ Bronze
8. Sinifim Lgs ye hazırlanıyorum ve programsız çalışıyordum program yapmak daha mantıklı gibi pazartesi sali persembe ve cuma okula gidiyorum 12 20 de geliyorum çarşamba günü 2 20ye kadar canlı ders var cumartesi ve pazar günü kursum var cumartesi 13. 30 da pazar ise 12 de bitiyor ve ayrıca çarşamba günü 3.30 da ozel ders (1 saat sürüyor) cumartesi gunude saat 2 de (yine 1 saat) bana bir program yapabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Biz bi kere seni tanımadıgımız için ne kadar soru çözceğini bilemeyiz +olarak kendin yapmalısın programını biz yapsak bile uymazsın illa ben yapamam diyosan okuldaki rehber hocalarından yardım alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom