Neler Yeni

Ders İçin Kalemli Tablet Önerisi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dostlar özellikle kalem desteği olan bir tablet arıyorum. Yanında kalem olmasa bile sonradan orijinal kalem alabilirim.
Bütçe tam karar vermedim maximum 15 civarı ama oralara çıkmazsam daha iyi benim için.
Huawei tabletlerin yazılım kısmını kafama takıyorum, sizce sorun olur mu tecrübeleriniz neler?
Lenovo P12 sizce nasıldır? (60hz sorun değil)

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Renas Doğan
tab s9 fe alabilirsin hocam büyük ekran istersende fe plus bakabilirsin

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes
Dostlar özellikle kalem desteği olan bir tablet arıyorum. Yanında kalem olmasa bile sonradan orijinal kalem alabilirim.
Bütçe tam karar vermedim maximum 15 civarı ama oralara çıkmazsam daha iyi benim için.
Huawei tabletlerin yazılım kısmını kafama takıyorum, sizce sorun olur mu tecrübeleriniz neler?
Hocam Huawei Matepad Air kullanıyorum gayet memnunum.Google'a bağımlılığınız yoksa bakabilirsiniz.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,508
İsim
Mehmet Aslan
Kalem dahil bütçende en uygun s9 fe modeli var hocam , ama ekranı tft . Yine iş görür tabi.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovodan pek bir artısını göremedim açıkçası. Tersine lenovo daha iyi gibi.
Hocam Huawei Matepad Air kullanıyorum gayet memnunum.Google'a bağımlılığınız yoksa bakabilirsiniz.
Youtube vs bakarım da gbox gibi uygulamalar ile kullanınca sorun oluyor mu? Google servislerini (maps, gmail) telefondan hallediyorum zaten tablette pek bir google servislik iş olacağını zannetmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalem dahil bütçende en uygun s9 fe modeli var hocam , ama ekranı tft . Yine iş görür tabi.
Neden lenovo p12 değil de s9fe

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,508
İsim
Mehmet Aslan
Lenovodan pek bir artısını göremedim açıkçası. Tersine lenovo daha iyi gibi.

Youtube vs bakarım da gbox gibi uygulamalar ile kullanınca sorun oluyor mu? Google servislerini (maps, gmail) telefondan hallediyorum zaten tablette pek bir google servislik iş olacağını zannetmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden lenovo p12 değil de s9fe
o modeli yeni gördüm hocam , güzel duruyor. İşlemcisi güvenilir. Ama kalem performansını bilmiyorum , samsung s pen konusunda iyi. 60 hz olması tat kaçırıcı.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o modeli yeni gördüm hocam , güzel duruyor. İşlemcisi güvenilir. Ama kalem performansını bilmiyorum , samsung s pen konusunda iyi. 60 hz olması tat kaçırıcı.
Kalem olarak iş görür bence, ders için kullancam zaten çizim vs yok sonuçta. Tek falsosu 60hz ama diğer özelliklerde çok daha iyi olduğu için bana daha mantıklı geldi.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,508
İsim
Mehmet Aslan
Kalem olarak iş görür bence, ders için kullancam zaten çizim vs yok sonuçta. Tek falsosu 60hz ama diğer özelliklerde çok daha iyi olduğu için bana daha mantıklı geldi.
Bence de alınabilir , kasa metal duruyor , premium hissiyat verecektir :D

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Huawei MatePad Air alabilirsiniz. Bu cihazın en büyük özelliği spoofing desteği var. Yani MicroG ile GMS'i direk cihaza yükleyip kullanabiliyorsunuz. GBox gibi sanal makinelere ihtiyaç yok. Google Youtube falan sorunsuz çalışıyor. Tek Google Play Store yok ancak onuda Aurora Store kullanarak halledebilirsiniz. Açık kaynak kodlu ve uygulamaları Google Play sunucularından çekiyor. Tüm uygulamalar var. Tek sorunu güncellemeler otomatik değil elle yapıyorsun oda haftada 1 5 dakika uğraşacağın iş.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Huawei MatePad Air alabilirsiniz. Bu cihazın en büyük özelliği spoofing desteği var. Yani MicroG ile GMS'i direk cihaza yükleyip kullanabiliyorsunuz. GBox gibi sanal makinelere ihtiyaç yok. Google Youtube falan sorunsuz çalışıyor. Tek Google Play Store yok ancak onuda Aurora Store kullanarak halledebilirsiniz. Açık kaynak kodlu ve uygulamaları Google Play sunucularından çekiyor. Tüm uygulamalar var. Tek sorunu güncellemeler otomatik değil elle yapıyorsun oda haftada 1 5 dakika uğraşacağın iş.
Hocam matepad aire son günlerde 1.5 2k zam gelmiş, kasımı bekliyorlar galiba bu fiyattan alasım gelmedi. Kasımı beklesem diyecem o zaman da dersler sıkışacak. Kararsız kaldım.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Hocam matepad aire son günlerde 1.5 2k zam gelmiş, kasımı bekliyorlar galiba bu fiyattan alasım gelmedi. Kasımı beklesem diyecem o zaman da dersler sıkışacak. Kararsız kaldım.
Alt kısımda 1.499 TL ile kalem ekleme seçeneği var fiyat 15.998 TL oluyor ancak sayfanın gine altında 800 TL kupon var onun ile 15.198 TL'e iniyor.

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Renas Doğan
Hocam bende s9fe+ var ekranından gayet memnunum benim gözüme batmadı hiç. Fakat şuana kadar hiç üst düzey bir panel deneyimlemedim bu yüzden bana böyle gelmiş olabilir. Pc monitörüm ips fakat hiç oled denemedim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bence de alınabilir , kasa metal duruyor , premium hissiyat verecektir :D
Alt kısımda 1.499 TL ile kalem ekleme seçeneği var fiyat 15.998 TL oluyor ancak sayfanın gine altında 800 TL kupon var onun ile 15.198 TL'e iniyor.
Bu da aslında fena durmuyor fiyatına göre, valla çok kararsız kaldım ne alsam diye :D

Top Bottom