kesinlikle not alma ders çalışma kalemiyle birlikte gelmesi tam ders için o bütçede. kız arkadaşıma da aldırdım ve çok memnunTab S10 FE ideal.
consumer.huawei.com
adam ders için diyo google servisleriyle mi uğraşsın üste bide kalem hediyeli yazmışlar kalem seçilmiyo vermiyolar büyük ihtimalle. ders için en iyisi bu bütçede samsungSatın Al HUAWEI MatePad 11.5 2025 - HUAWEI Online Mağazası
2.5K PaperMatte Ekran, 10100 mAh pil ve 40W hızlı şarj özelliklerine sahip HUAWEI MatePad 11.5" 2025'i deneyimleyin. HUAWEI'in resmi Online Mağazası'ndan hemen satın alın.<br/>consumer.huawei.com
Google servisleriyle uğraşılacak bir durum yok. Gbox veya MicroG'den kurulabiliyor. Kaleminin iyi ve klavyeli kılıfı olması nedeniyle bu tableti attım kalem çıkmama gibi bir durumu yok, kalem çıkıyor.adam ders için diyo google servisleriyle mi uğraşsın üste bide kalem hediyeli yazmışlar kalem seçilmiyo vermiyolar büyük ihtimalle. ders için en iyisi bu bütçede samsung
niye gbox la uğraşsın kız kardeşimde vardı ve uyumlu sorunsuz kullanılmıyo. ayrıca attığın linkte 2 hediye seçeneği var. ekran hasar garantisi veya kalem. git bak kalem seçilmiyoGoogle servisleriyle uğraşılacak bir durum yok. Gbox veya MicroG'den kurulabiliyor. Kaleminin iyi ve klavyeli kılıfı olması nedeniyle bu tableti attım kalem çıkmama gibi bir durumu yok, kalem çıkıyor.
Alıyorsa uğraşacak ne demek niye gbox'la uğraşsın. Orada "veyalık' bir durum ikiside hediye olarak veriliyor. Alanları görüyorum daha kardeşim bu basit şeyimi konu ediyorsun. Yeni gördüm yorumlarda fotoğraflı olarak atmışlar, kalem mevcut.niye gbox la uğraşsın kız kardeşimde vardı ve uyumlu sorunsuz kullanılmıyo. ayrıca attığın linkte 2 hediye seçeneği var. ekran hasar garantisi veya kalem. git bak kalem seçilmiyo
kalem seçenek olarak verilmiş bilmiyorum. ki kalem gelse dahi alıyosa uğraşacak ne sfuhgjlshbfvgjbsnf öyle saçmalık mı olur adam ders için istiyo kalemi var diye atıyosun.Alıyorsa uğraşacak ne demek niye gbox'la uğraşsın. Orada "veyalık' bir durum ikiside hediye olarak veriliyor. Alanları görüyorum daha kardeşim bu basit şeyimi konu ediyorsun. Yeni gördüm yorumlarda fotoğraflı olarak atmışlar, kalem mevcut.
Senin gibi cahiller de hiç çekilmiyor he. Kalemin varolduğunu bile anlamayan birisiyle neden tartışıyorsam artık.kalem seçenek olarak verilmiş bilmiyorum. ki kalem gelse dahi alıyosa uğraşacak ne sfuhgjlshbfvgjbsnf öyle saçmalık mı olur adam ders için istiyo kalemi var diye atıyosun.
Adam gibi konuş ******** para veriyoruz babalarının hayrına hediye etmiyolar alıyosa uğraşacak diyosunSenin gibi cahiller de hiç çekilmiyor he. Kalemin varolduğunu bile anlamayan birisiyle neden tartışıyorsam artık.