Yardım Ders için tablet önerisi ?

tıp okuyorum sadece not alıcam başka ders çalışmayla işim yok ve min. ipad air alacak ütçem var diyosan al. yoksa alacağın cihaz samsung tab s10fe. fiyatları bilmiyoum ama s10fe plus alabilirsin büyük ekran için. bide lite modeli var ona dikkat et onu alma fe olacak. kız arkadaşıma da aldırdım samsung. ders çalışıyo soru çözyo ve çok memnun. aklını kurcalama tıpçı değilsen samsung al geç. ki ben ders çalışmıyorum ama ipad 11 var hediye geldi ders çalışılmaz bunda
ipad 11 de niye ders çalışılmaz hocam ? Benim manitaya samsung galaxy tab S10 FE aldık memnun şuanlık 14.9 k gibi bir fiyata geliyor şuan öğrenci indirimiyle.

ipad 11 de niye ders çalışılmaz hocam ? Benim manitaya samsung galaxy tab S10 FE aldık memnun şuanlık 14.9 k gibi bir fiyata geliyor şuan öğrenci indirimiyle.
ipad 11 daha kare tasarmda hem içerik tüketimine hem ders çalışmasına uygun değil. kalem zaten hak getire ayrı alıyosun çok tuzlu. air not alıyosan uygun ama ders çalışıcam dersen samsung

Hocam öğrenci indirimi devam ediyor mu ve en ucuz orda mı oluyor şu snda ?

Hocam öğrenci indirimi devam ediyor mu ve en ucuz orda mı oluyor şu snda ?
https://www.trendyol.com/samsung/ga...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme trendyolda geçerli hocam öğrenci belgesindeki numarayı yazınca %5 indirim sağlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/samsung/ga...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme trendyolda geçerli hocam öğrenci belgesindeki numarayı yazınca %5 indirim sağlıyor.
2-3 gün önce 14.9k gibi fiyatlardaydı öğrenci indirimiyle 14.5 gibi bir fiyata geliyodu ama yine de fena sayılmaz.

Hocam öneriyor musunuz şimdi tab s10fe yi
Hocam ben ipad air kullanıyorum arasında az çok fark hissedilebiliyor ama aralarında 10k fiyat farkı var o yüzden sadece ders için s10 fe gayet yeterli bir tablet kalemiyle de gelmesi güzel.

Hocam ben ipad air kullanıyorum arasında az çok fark hissedilebiliyor ama aralarında 10k fiyat farkı var o yüzden sadece ders için s10 fe gayet yeterli bir tablet kalemiyle de gelmesi güzel.
Hocam ipad a18i beklemek mantıklı mı sizce, fiyatlandırması ve taksit seçenekleri nasıl olur

Hocam ipad a18i beklemek mantıklı mı sizce, fiyatlandırması ve taksit seçenekleri nasıl olur
6 taksite bulunabilir hocam 19-20k civarına gelebilir diye düşünüyorum ama kalemi olmayacak yanında ekstra da onu almak gerekiyor.

6 taksite bulunabilir hocam 19-20k civarına gelebilir diye düşünüyorum ama kalemi olmayacak yanında ekstra da onu almak gerekiyor.
Hocam sizce ne kadar iyi olur taksitle alabilirim ama ekran hz yine 60 mı gelir acaba o zaman a18 mi alınır s10fe mi sizce

Hocam sizce ne kadar iyi olur taksitle alabilirim ama ekran hz yine 60 mı gelir acaba o zaman a18 mi alınır s10fe mi sizce
Muhtemelen 60 gelir hocam airler bile 60hz,bütçeye göre değişir almışken güncel bir şey alayım derseniz beklenebilir.

Muhtemelen 60 gelir hocam airler bile 60hz,bütçeye göre değişir almışken güncel bir şey alayım derseniz beklenebilir.
Fiyat konusunda bi tahmininiz var mı hocam

Hocam kafam karıştı ne yapmam lazım şimdi yeni ipad a18 25k üstünde mi çıkar, ya da ipad a16yı alsam çok mu eski model kaç sene götürür bizi, bi arkadaş samsung tab al demiş ne yapsam daha iyi olur sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de öyle yapmayı düşünüyordum aslında ama arkadaşlar ipadi önerince kafam bulandı adamlar kaç senedir kullanıyormuş cihazda tık yok xd
23K ya çıkar çok anormal bir şey olmazsa. Öğrenci mağazasında da biraz daha ucuz olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,572
Üyeler
189,631
Son üye
mpoyrazz99s
Geri