Neler Yeni

Ders saatinde dışarıya çıktığımız için disiplinlik olur muyuz?

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,377
İsim
Hakan
Bize bu yüzden daha bela gelmedi kaç defa yüksek rütbeli adamlar bastı sınıfı, fen lisesi de olsa pek bir şey olacağını zannetmiyorum.
Eğer disipline gitesniz bile yüksek ihtimalle sözlü ikaz ile atlatırsınız.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,686
İsim
Taha yücel
Bize bu yüzden daha bela gelmedi kaç defa yüksek rütbeli adamlar bastı sınıfı, fen lisesi de olsa pek bir şey olacağını zannetmiyorum.
Eğer disipline gitesniz bile yüksek ihtimalle sözlü ikaz ile atlatırsınız.
inşallah kötü bir şey olmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bir şey olmaz lisede en fazla yok yazılırsın böyle basit şeylerde. Ortaokul değil burası.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar son 3ders edebiyatti hoca raporluymus hocalarda bahceye inin dedi indik bizim okulda her sinif icin mudur yardimcisi var
Bir tane mudur yardimcisi yoktu diiger mudur yardimcisi dediki o hoca yoksa yapicagim bir sey yok dedi bizim sinifin yarisida cikti bir anda kapida biri yokken bende gaza gelio ciktim yarisi icerde galiba isimlerimizi almis mudur yardimcisi bir sry olurmu gaza geldik olanlar oldu ilk kez yaşadim bu durumu 😳
okulda korkçak bir şey yok 1 ders yok yazılırsınız ben sakalımı kestirmezdim inatla okulda 3 kez tutanak tuttular savunma yazdım hiç bir şey olmucağını biliyorum çünkü hepsi hurafe çünkü en sonunda tatlı dille gelip bazı sebeplerden kestirmemi istedi hoca ricada bulundu normalde kesmicektim 4. tutanağıda imzalardım ama güzel uslupla konuşup bu sefer herkes sana özeniyor böle devam edersen herkes uzatcak benim açımdan sıkıntı çıkabilir diyince gittim kısalttırdım. :D

Top Bottom