Neler Yeni

Ders saatinde dışarıya çıktığımız için disiplinlik olur muyuz?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,686
İsim
Taha yücel
bir şey anlasam yardımcı olacağım da....
son 3 ders hoca yoktu müdür yardımcısıda bahçeye çıkın dedi geçen haftada böyle olmuştu eve gitmemize izin vermişlerdi hoca eve gidebilirsiniz felan demedi ama son 2 ders kala bahçedeyiz gene sınıfın yarısı çıkınca bizde çıktık ilk kez böyle durum başıma geliyor neyse hocada isimlermizi almış izinsiz çıktık diye bir şey olur mu yok yazsınlar felan onlardan bir şey olmazda ailemizi felan aramasınlarda

equinoxx

80+ Bronze
Okuldan uzaklaştırma alabilirsin ciddi bir suç. (!)

HoYeon Jung

80+ Gold
son 3 ders hoca yoktu müdür yardımcısıda bahçeye çıkın dedi geçen haftada böyle olmuştu eve gitmemize izin vermişlerdi hoca eve gidebilirsiniz felan demedi ama son 2 ders kala bahçedeyiz gene sınıfın yarısı çıkınca bizde çıktık ilk kez böyle durum başıma geliyor neyse hocada isimlermizi almış izinsiz çıktık diye bir şey olur mu yok yazsınlar felan onlardan bir şey olmazda ailemizi felan aramasınlarda
Ya yok be ne olacak bir şey olmaz.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Arkadaşlar son 3ders edebiyatti hoca raporluymus hocalarda bahceye inin dedi indik bizim okulda her sinif icin mudur yardimcisi var
Bir tane mudur yardimcisi yoktu diiger mudur yardimcisi dediki o hoca yoksa yapicagim bir sey yok dedi bizim sinifin yarisida cikti bir anda kapida biri yokken bende gaza gelio ciktim yarisi icerde galiba isimlerimizi almis mudur yardimcisi bir sry olurmu gaza geldik olanlar oldu ilk kez yaşadim bu durumu 😳
bizim arkadaş hep kaçıyor, sıkıntı olmuyor rahat olabilirsin.

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
derde bak bızde ıstedıgımız zaman dersten cıkıyoduk :D

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya
Arkadaşlar son 3ders edebiyatti hoca raporluymus hocalarda bahceye inin dedi indik bizim okulda her sinif icin mudur yardimcisi var
Bir tane mudur yardimcisi yoktu diiger mudur yardimcisi dediki o hoca yoksa yapicagim bir sey yok dedi bizim sinifin yarisida cikti bir anda kapida biri yokken bende gaza gelio ciktim yarisi icerde galiba isimlerimizi almis mudur yardimcisi bir sry olurmu gaza geldik olanlar oldu ilk kez yaşadim bu durumu 😳
En fazla velinize bildirip kızarlar, disiplinlik bi olay değil bu

equinoxx

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,389
Üyeler
165,524
Son üye
MaoTun4