Selam Arkadaşlar herkese iyi geceler
Ben 9.sınıfım fen lisesine gidiyorum
Nerdeyse liseye başlayalı 1 ay oldu yeni yeni alışıyorum ama ders çalışmada sorunlar yaşıyorum ders çalışırken sürekli aklıma başka şeyler geliyor odaklanamıyorum genellikle o gün okulda yaşadığım olay veya hoşlandığım kız vs aklıma geliyor ve hemen dersden kopuyorum bir türlü verimli çalışamıyorum
Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Nerdeyse liseye başlayalı 1 ay oldu yeni yeni alışıyorum ama ders çalışmada sorunlar yaşıyorum ders çalışırken sürekli aklıma başka şeyler geliyor odaklanamıyorum genellikle o gün okulda yaşadığım olay veya hoşlandığım kız vs aklıma geliyor ve hemen dersden kopuyorum bir türlü verimli çalışamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve instagram çok fazla kullanıyorum onuda bırakmaya çalışıyorum ama onu bırakınca eğlence amaçlı yapacak başka bir şey bulamıyorum instagram kadar sarmayacak bağımlılık yapmayacak ne tarz aktivite veya uygulama önerirsinizSelam Arkadaşlar herkese iyi geceler