Çoğu kişide bende dahil hep bir erteleme durumu söz konusu bunun ben çözümü olduğunu düşünmüyorum çünkü herkesin yapısında olan bir şey kimisi sonraya bırakmak istemez işini düzgün ve vaktinde yapar kimiside senin benim gibi erteler napalım bizimde kişiliğimiz bu.sabah diplomayı almak için alttan gireceğim dersin vizesi var hala çalışamadım bana da yardım edin
bütlere kalınca çalışırsınsabah diplomayı almak için alttan gireceğim dersin vizesi var hala çalışamadım bana da yardım edin
Çoğu kişide bende dahil hep bir erteleme durumu söz konusu bunun ben çözümü olduğunu düşünmüyorum çünkü herkesin yapısında olan bir şey kimisi sonraya bırakmak istemez işini düzgün ve vaktinde yapar kimiside senin benim gibi erteler napalım bizimde kişiliğimiz bu.
Asıl problem ihtiyacım olmayan bir bilgiyi zorla hafızaya almakta. Bunu yapmak istemiyorum bünye izin vermiyor gereksiz çünkü.bütlere kalınca çalışırsın
aynı durumdayım ben de yarın 2 vizem var bugun ki dersten kaldımAsıl problem ihtiyacım olmayan bir bilgiyi zorla hafızaya almakta. Bunu yapmak istemiyorum bünye izin vermiyor gereksiz çünkü.
hocam ben birinci sınıfım tam bilmiyorum da devam zorunlulu olmayan dersten kalsam sadece sınavlarına girip geçebilir miyim okula gitmedensabah diplomayı almak için alttan gireceğim dersin vizesi var hala çalışamadım bana da yardım edin
Ve bunun gibi diyerek hatalarından kaçma.Çoğu kişide bende dahil hep bir erteleme durumu söz konusu bunun ben çözümü olduğunu düşünmüyorum çünkü herkesin yapısında olan bir şey kimisi sonraya bırakmak istemez işini düzgün ve vaktinde yapar kimiside senin benim gibi erteler napalım bizimde kişiliğimiz bu.
ben okulu bitirdim geçen sene covid olduk diye sınava giremedik hoca da telafi yapmadı şimdi diplomayı alcaz diye baştan sınava giriyoruz işe bak ve derse katılım da yapamıyoruzaynı durumdayım ben de yarın 2 vizem var bugun ki dersten kaldım
eğitim sisteminin itelediği gereksiz durumlar yüzünden bir çok öğrenci bu dönemden geçiyorBir insan ertelediği şeyi asla başaramaz. amacınız ders çalışmak olsun, görev olarak bilin bunu. anne baba evlat herkes üstüne düşeni yapsın.
Dostum motivasyon videoları izleyerek maximun 1 gün mental iyi olur.Aynı sorunlarla tekrar tekrar karşılaşınca genel çözüm dışında motivasyon videosu falan boş yani.Motivasyon videoları izle.
Ve bunun gibi diyerek hatalarından kaçma.