derslere odaklanamama sorunu

Ozgur28

80+
Reaksiyon skoru
29
Derslere adam akıllı çalışamıyorum hemen dersle alakam kopuyor ne zaman ders çalışmaya başlasam 10 dakika sonra kendimi başka bir şey yaparken buluyorum. Bunun çözümü var mı bildiğiniz ders çalışma taktikleri var mı?

sabah diplomayı almak için alttan gireceğim dersin vizesi var hala çalışamadım bana da yardım edin

sabah diplomayı almak için alttan gireceğim dersin vizesi var hala çalışamadım bana da yardım edin
Çoğu kişide bende dahil hep bir erteleme durumu söz konusu bunun ben çözümü olduğunu düşünmüyorum çünkü herkesin yapısında olan bir şey kimisi sonraya bırakmak istemez işini düzgün ve vaktinde yapar kimiside senin benim gibi erteler napalım bizimde kişiliğimiz bu.

Çoğu kişide bende dahil hep bir erteleme durumu söz konusu bunun ben çözümü olduğunu düşünmüyorum çünkü herkesin yapısında olan bir şey kimisi sonraya bırakmak istemez işini düzgün ve vaktinde yapar kimiside senin benim gibi erteler napalım bizimde kişiliğimiz bu.
bütlere kalınca çalışırsın
Asıl problem ihtiyacım olmayan bir bilgiyi zorla hafızaya almakta. Bunu yapmak istemiyorum bünye izin vermiyor gereksiz çünkü.

Asıl problem ihtiyacım olmayan bir bilgiyi zorla hafızaya almakta. Bunu yapmak istemiyorum bünye izin vermiyor gereksiz çünkü.
aynı durumdayım ben de yarın 2 vizem var bugun ki dersten kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben birinci sınıfım tam bilmiyorum da devam zorunlulu olmayan dersten kalsam sadece sınavlarına girip geçebilir miyim okula gitmeden

Motivasyon videoları izle.
Ve bunun gibi diyerek hatalarından kaçma.

aynı durumdayım ben de yarın 2 vizem var bugun ki dersten kaldım
ben okulu bitirdim geçen sene covid olduk diye sınava giremedik hoca da telafi yapmadı şimdi diplomayı alcaz diye baştan sınava giriyoruz işe bak ve derse katılım da yapamıyoruz

Bir insan ertelediği şeyi asla başaramaz. amacınız ders çalışmak olsun, görev olarak bilin bunu. anne baba evlat herkes üstüne düşeni yapsın.

Bir insan ertelediği şeyi asla başaramaz. amacınız ders çalışmak olsun, görev olarak bilin bunu. anne baba evlat herkes üstüne düşeni yapsın.
eğitim sisteminin itelediği gereksiz durumlar yüzünden bir çok öğrenci bu dönemden geçiyor

Rahata alışmanın zararları hep :) Gerekirse zorla saatlerce oturacaksın o masaya zırt pırt kalkarsan odaklanamazsın.

Motivasyon videoları izle.

Ve bunun gibi diyerek hatalarından kaçma.
Dostum motivasyon videoları izleyerek maximun 1 gün mental iyi olur.Aynı sorunlarla tekrar tekrar karşılaşınca genel çözüm dışında motivasyon videosu falan boş yani.

Ne kadar cihaz varsa internet erişimini kapatın. Ve dersiniz bitene kadar açmayın. Bende işe yaramıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,382
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr
Geri