Neler Yeni

Derslerimi nasıl düzeltebilirim?

sefilihtiyar

80+ Bronze
youtube dan konu anlatımlarını falan dinle biraz aklına girsin sonra defterden calıs :peepokalp:

Mustifa

80+ Bronze

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Hocam kusura bakmayın, 8. sınıfta durum o haldeyse temeliniz çok zayıf demektir. Tavsiyem temelinizi güçlendirme amaçlı eski konulara goz gezdirmeniz olacaktır. Sadece günlük 1 saat okuma yaparak eski basit konuları 32. değil de 22. olursunuz. Biraz da size bağlı. Derslerde uyuyup arkadaşlarla gır gır yaparsanız gelişim olmayacaktır. Size zor geliyorsa lise seçiminizi meslek yapın ve üniversite hayaliniz olmasın. Dediklerim biraz sert geldiyse ozür dilerim. Bunu bir abi tavsiyesi olarak gormeni istiyorum. Kural basit. Otur çalış

BIGGZ

80+ Bronze
Liseye geçtikten sonra mecbur çalışma düzeni oluşturacaksın.
Bu sebepten kendine haftalık bir takvim yapıp sıkı şekilde derslere kendini göm
Liseye geçince afallamazsın, üstüne lisede daha başarılı olursun programlı şekilde

Besim Tibuk

80+ Gold
Besim hocam şu sınavları da satıverseniz.

Konu içinse kendi öğrenme ve verimli çalışma sistemini öğrenip ona göre program hazırlamalısın.
Hocam ihalesi var 2 hafta sonra.
1. sınavlar yetişmez ama 2.lere bakarız.
Sınavları yaparım ama yanlarında cevapları ters yazıp veririm.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: erny

Satkanje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Berkay akkaya
8. sınıfa gidiyorum. Geçen hafta deneme yapıldı okulda sonuçlar bu gün açıklandı. 165 öğrenci arasından 145. oldum sınıfta 36 kişi var 32. oldum. Nasıl daha iyi olabilirim?
Geçen sene yaşadım o stresi günde 10 saat çalıştığım oldu mat 17d 3b fen 18d 2y ara dersler ful tr 8y anladığın bu bana yetti matamatik beni kurtardı ama çok çalışman lazim senin önünde süre var iyi kullan liseye geldim daha çok calisiyosun

Top Bottom