DESTANSI AMERİKA SEVDAM...

37482

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,535
ODAMDA KOS KOCAMAN NEWYORK TİMES MEYDANI TABLOSU VAR. TELEFON DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI NYSE BİNASI. BİLGİSAYAR DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI WALL ST SOKAKĞI. TARAYICI ARKA PLANLARI AMERİKA BAYRAKLI SOKAKLAR VE CADDELER. TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA AMERİKAN BAŞKANI DONALD TRUMP VEYA AMERİKA BAYRAKLI BİŞEY VAR. HAYALİMDEKİ ÜLKE AMERİKA. ŞARKILARINI DİNLİYOR, HER GECE HAYAL EDİP GÖZ YAŞI AKITIYORUM. UMARIM BİR GÜN GİDİCEM.

Düzeltme: Dostalar konu çok yanlış yerlere çekildi. Merak etmeyin vatanımı Türkiye'yi seviyorum. Yukardaki metinde bir kaç cümle gerçekten abartı, gerçek dışı. Ama Amerika'ya git deseler giderim yani.

Son düzenleme:
ODAMDA KOS KOCAMAN NEWYORK TİMES MEYDANI TABLOSU VAR. TELEFON DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI NYSE BİNASI. BİLGİSAYAR DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI WALL ST SOKAKĞI. TARAYICI ARKA PLANLARI AMERİKA BAYRAKLI SOKAKLAR VE CADDELER. TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA AMERİKAN BAŞKANI DONALD TRUMP VEYA AMERİKA BAYRAKLI BİŞEY VAR. HAYALİMDEKİ ÜLKE AMERİKA. ŞARKILARINI DİNLİYOR, HER GECE HAYAL EDİP GÖZ YAŞI AKITIYORUM. UMARIM BİR GÜN GİDİCEM.
Reis iyi güzel hoşta

NEDEN CAPS AÇIP YAZİYON KOR OLDUM A.

Şimdi Amerika hakkında dürüst fikirlerimi söylesem 10 dakika sonra operasyon çekerler evime ama anlayan anladı şuan

benim odada belediye tuvaletinden ödünç aldığım ekrem imamoğlu resmi ve sigara içilmez yazısı ayrı yetten ümraniye meydan tablosu var iyi forumlar

İşte gerçek amerikalı

Karıncaya sormuşlar bu ayaklarla nasıl gideceksin Amerika'ya gidemezsin ki demişler karıncada gidemezsek bile yolunda ölürüz demiş tüm Amerika sevdalarına selam olsun✋✋

Karıncaya sormuşlar bu ayaklarla nasıl gideceksin Amerika'ya gidemezsin ki demişler karıncada gidemezsek bile yolunda ölürüz demiş tüm Amerika sevdalarına selam olsun✋✋
Amerikanin nesine hayransiniz olm anlamıyorum ki hani herifler yeni kuruldu biz gerçi ozaman portakal içinde mineraldik ama bilemiyorum

Amerikanin nesine hayransiniz olm anlamıyorum ki hani herifler yeni kuruldu biz gerçi ozaman portakal içinde mineraldik ama bilemiyorum
Amerika'nın neyine mi hayranız? Bu nasıl bir soru? Sence Amerika'nın neyine hayran kalamazsın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10525 KM Uzakta sadece ahhh ahh

Green card başvur sempatizanlıktan alırlar belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,834
Üyeler
190,106
Son üye
RivRivRiv.
Geri