Neler Yeni

DESTANSI AMERİKA SEVDAM...

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Donald
ODAMDA KOS KOCAMAN NEWYORK TİMES MEYDANI TABLOSU VAR. TELEFON DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI NYSE BİNASI. BİLGİSAYAR DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI WALL ST SOKAKĞI. TARAYICI ARKA PLANLARI AMERİKA BAYRAKLI SOKAKLAR VE CADDELER. TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA AMERİKAN BAŞKANI DONALD TRUMP VEYA AMERİKA BAYRAKLI BİŞEY VAR. HAYALİMDEKİ ÜLKE AMERİKA. ŞARKILARINI DİNLİYOR, HER GECE HAYAL EDİP GÖZ YAŞI AKITIYORUM. UMARIM BİR GÜN GİDİCEM.

Düzeltme: Dostalar konu çok yanlış yerlere çekildi. Merak etmeyin vatanımı Türkiye'yi seviyorum. Yukardaki metinde bir kaç cümle gerçekten abartı, gerçek dışı. Ama Amerika'ya git deseler giderim yani.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
ODAMDA KOS KOCAMAN NEWYORK TİMES MEYDANI TABLOSU VAR. TELEFON DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI NYSE BİNASI. BİLGİSAYAR DUVAR KAĞIDIM AMERİKA BAYRAKLI WALL ST SOKAKĞI. TARAYICI ARKA PLANLARI AMERİKA BAYRAKLI SOKAKLAR VE CADDELER. TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARIMDA AMERİKAN BAŞKANI DONALD TRUMP VEYA AMERİKA BAYRAKLI BİŞEY VAR. HAYALİMDEKİ ÜLKE AMERİKA. ŞARKILARINI DİNLİYOR, HER GECE HAYAL EDİP GÖZ YAŞI AKITIYORUM. UMARIM BİR GÜN GİDİCEM.
Reis iyi güzel hoşta

NEDEN CAPS AÇIP YAZİYON KOR OLDUM A.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şimdi Amerika hakkında dürüst fikirlerimi söylesem 10 dakika sonra operasyon çekerler evime ama anlayan anladı şuan

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,735
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
benim odada belediye tuvaletinden ödünç aldığım ekrem imamoğlu resmi ve sigara içilmez yazısı ayrı yetten ümraniye meydan tablosu var iyi forumlar

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,652
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
İşte gerçek amerikalı

Karıncaya sormuşlar bu ayaklarla nasıl gideceksin Amerika'ya gidemezsin ki demişler karıncada gidemezsek bile yolunda ölürüz demiş tüm Amerika sevdalarına selam olsun✋✋

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
Karıncaya sormuşlar bu ayaklarla nasıl gideceksin Amerika'ya gidemezsin ki demişler karıncada gidemezsek bile yolunda ölürüz demiş tüm Amerika sevdalarına selam olsun✋✋
Amerikanin nesine hayransiniz olm anlamıyorum ki hani herifler yeni kuruldu biz gerçi ozaman portakal içinde mineraldik ama bilemiyorum

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Donald
Amerikanin nesine hayransiniz olm anlamıyorum ki hani herifler yeni kuruldu biz gerçi ozaman portakal içinde mineraldik ama bilemiyorum
Amerika'nın neyine mi hayranız? Bu nasıl bir soru? Sence Amerika'nın neyine hayran kalamazsın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

10525 KM Uzakta sadece ahhh ahh

Hanaz

80+ Gold
Green card başvur sempatizanlıktan alırlar belki

Top Bottom