Dying light 2de alınır detroitte ikiside kendi alanlarına baya iyi oyunlar. Detroitin oyun tarzı farklı biraz hiç bilmiyorsan bir bak videolarına beğenen çok beğeniyor beğenmeyen 30dk tahammül edemiyor.Epicte 142 lira. Daha uyguna var mı? Oyun sarar mı?
Yeni Dyıng light'i bitirdim 2. oyunu almalı mıyım?
hocam 10tlye alsanıza internette var steame falan bayılmayın paraları offline bi oyun içinEpicte 142 lira. Daha uyguna var mı? Oyun sarar mı?
bence çok kaliteli oyun sarar bne izlerken çok keyif aldım satın ne zaman alırım bilmiyorum daha böyle film tarzı bi oyun ama hikayeyi sen yönetiyorsun diyebilrimEpicte 142 lira. Daha uyguna var mı? Oyun sarar mı?
ben oyunu bir kere kardeşime oynattım oturup izledimDying light 2de alınır detroitte ikiside kendi alanlarına baya iyi oyunlar. Detroitin oyun tarzı farklı biraz hiç bilmiyorsan bir bak videolarına beğenen çok beğeniyor beğenmeyen 30dk tahammül edemiyor.
150tl 1 yemek parası neredeyse niye korsan oyun indirip virüs riskine girsin ki85 tane sonu var 12 saatlik hikaye diyip geçme merakından haftalarca oynarsın. parasını hak ediyor da sony benim 4 euroma mı kaldı dersen korsan indireiblirsin
onlar fasa fiso onlarca kişi giriyor aynı hesaba oynaması etmesi zor arkadaş denedi parası ziyan olduhocam 10tlye alsanıza internette var steame falan bayılmayın paraları offline bi oyun için
Bende 3-4 defa silip tekrar yükledim alan açılsın diye. En son kendimi zorladım bir süre sonra baya sardı bitirdim.ben oyunu bir kere kardeşime oynattım oturup izledim
Kesinlikle aynı kafadayız, aldım epicten teşekkürlerFilm gibi bir oyun fakat seçimleri biz veriyoruz. Oyunun 100 den fazla sonu var diye biliyorum akıp gidiyor gerçekten. Ortalama oynama süresi 7-8 saat civarı 150 tl ye kuruşuna kadar değen hatta daha fazlasını hak eden bir oyun (bana göre). Steam de 32 dolar gibi bir fiyatı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
150tl 1 yemek parası neredeyse niye korsan oyun indirip virüs riskine girsin ki
onlar fasa fiso onlarca kişi giriyor aynı hesaba oynaması etmesi zor arkadaş denedi parası ziyan oldu
siz bilirsiniz hocam ama ben öyle bir sorun yaşamadım ki 10tlye de değer bence 2 dk uğraşırsınız Max.Film gibi bir oyun fakat seçimleri biz veriyoruz. Oyunun 100 den fazla sonu var diye biliyorum akıp gidiyor gerçekten. Ortalama oynama süresi 7-8 saat civarı 150 tl ye kuruşuna kadar değen hatta daha fazlasını hak eden bir oyun (bana göre). Steam de 32 dolar gibi bir fiyatı var.
150tl 1 yemek parası neredeyse niye korsan oyun indirip virüs riskine girsin ki
onlar fasa fiso onlarca kişi giriyor aynı hesaba oynaması etmesi zor arkadaş denedi parası ziyan oldu