NespaY
80+ Silver
Çevirilebilir.Hocam 1.5 ay içinde aralıklı 3-4 defa öğleden sonra gelmediğim gün var.
Birde bugün tam gün gitmedim.
Bunların hepsi çevirilebilir mi?
Çevirilebilir.Hocam 1.5 ay içinde aralıklı 3-4 defa öğleden sonra gelmediğim gün var.
Birde bugün tam gün gitmedim.
Bunların hepsi çevirilebilir mi?
Hocam çok ilginç geldi bana.Çevirilebilir.
10 özürlü de kalınıyormuş hocamBenim 5 özürlü 13 özürsüz oldu şimdi 20 özürlüde mi kalınıyor toplamı 30olunca mı
Bazı okullarda 1 ay önceki devamsızlıklar çevrilmiyor bilgi almak en iyisiHocam çok ilginç geldi bana.
Olanaklı gelmiyor nedense.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 özürlü de kalınıyormuş hocam![]()
Tamam 1 ay da birsürü devamsızlıgım var.Bazı okullarda 1 ay önceki devamsızlıklar çevrilmiyor bilgi almak en iyisi
Velin ile okula gidip dilekçe verebilirsinTamam 1 ay da birsürü devamsızlıgım var.
Onları çevirsem bile yeter.
Galiba yeni liseye geçtin alışırsın merak etme çömezlik kalıcı değilHocam çok ilginç geldi bana.
Olanaklı gelmiyor nedense.
10 özürlü de kalınıyormuş hocam![]()
Hocam direkt babam idare ile görüşse olmaz mı?Velin ile okula gidip dilekçe verebilirsin
Evet geçiriliyor.Hocam mesela babam gitse özürsüzleri özürlüye geçirebiliyor mu?
doğru hocamGaliba yeni liseye geçtin alışırsın merak etme çömezlik kalıcı değil![]()
Babam direkt okula gelip idareyle görüşse olur mu hocam mesela?Evet geçiriliyor.
Dilekçe yazdırıyorlarHocam direkt babam idare ile görüşse olmaz mı?
Yani gidip görüşecek ve dilekçe mi yazılmış olacak.Dilekçe yazdırıyorlar
knk benim arkadaşlarım kendileri dilekçe yazıp anne babamız yazdı diyip sildiriyorlardıdoğru hocam
Sildirebildiğimiz olanaklı ama gerekçe sunmamamız tuhaf geldi.
Babam direkt okula gelip idareyle görüşse olur mu hocam mesela?