Devamsızlık ( acil yardım )

Xhestia7

80+
Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar 8 sınıfım ilk dönem bitiyor 15 gün tatile girecegiz devamsızlığım 14 gün babam karnede görürse parçalar beni sizce ne yapmalıyım benim aklıma şu geldi fotokopi makinasında devamsızlığı 3 gün yapıp notlarında aynı yapsam ise yararmi (acil cevap)

Akılsız başın cezasını bu sefer sadece ayaklar değil bütün gövde çekecek desene

Kaçamak yapacağına derse girseydin ailen filan rapor yazsın eğer okul kabul ediyorsa.

Arkadaşlar sadece devamsızlığımi 3 gün yapicam başka birşeyi degisrmicem yani neden olmasin
Post automatically merged:

Kaçamak yapacağına derse girseydin ailen filan rapor yazsın eğer okul kabul ediyorsa.
Haberi olmaması lazim özellikle yazdim

Yav lütfen destek olurmusun soruma cevap ver sadece lütfen sadece kağıt parçası vericem babama ve anneme sadece montajla kağıdın çiftini kırtasiye de bastiricam devamsızlığı 3 gün yapicam ise yararmi yaramazmi

arkadaşlar 8 sınıfım ilk dönem bitiyor 15 gün tatile girecegiz devamsızlığım 14 gün babam karnede görürse parçalar beni sizce ne yapmalıyım benim aklıma şu geldi fotokopi makinasında devamsızlığı 3 gün yapıp notlarında aynı yapsam ise yararmi (acil cevap)
10 günü geçince sınıf tekrarı olmuyor muydu zaten yav 14 çok değil mi?

İşe yarar ama tavsiye etmiyorum, özel değilse neden 14 gün devamsızlığın var hemde ailenden habersiz kanka bu sene sınava gireceksin biliyorsun değil mi?

İşe yarar ama tavsiye etmiyorum, özel değilse neden 14 gün devamsızlığın var hemde ailenden habersiz kanka bu sene sınava gireceksin biliyorsun değil mi?
Biliyorum benim amacım çok yükseklerde deyil yani sınıfı geçsem yeter kafasindayim
Post automatically merged:

Oh ne sonunda istediğim cevap adamsın

Peki onun yaptın diyelim damga veya imza yok mu kağıdın üstünde?

Geri