Devlet anayasası değiştirmek

Ataturkun sozune bakarak ne mutlu turkum diyene sozune benzedi bence hemde ben sadece fikrimi belirttim savunmadim fikrimi de

burada konuyu açtım .. Ayrıntılı olarak .. Okuyabilirsiniz .

Zaten şuan monarşiyle yönetiliyoruz demokrasiyle yönetilsek böyle olmazdı.
Bak kafası çalışan arkadaşlarımız da varmış

Popülist yönetim .. Seçkincilik .. Milli İrade zaten .. Popülizm ürünü bir siyaset anlayışıdır .

Zaten .. Burada aslında .. Milli irade adı altında .. tüm irade bir kaç tane seçkin olmayan seçkinin elindedir .

Yani Popülizm elinde sonunda .. Yargı Yürütme Yasama her şeyde her şeyin üstüne çıkıp sonunda da .. Bir iki kişinin iradesi olur .

Bu da Zoolojiktir .. Komündür .. Popülizm de zoolojik yaşantının bir ürünüdür .

Kısaca .. İnsansı olabiliriz ama .. Şebek orangutan maymun olmadığımıza karar vermemiz lazım .

Yani Dürtü güdü şartlı koşullanma .. bunlar bizim zoolojik katmanda hayatımızı idame ettirdiğimizi gösterir .

Bizi şebekten maymundan orangutandan ayıran .. yetimizi hiçbir zaman kullanmadıkça ..

Tropiklerde ağaçlarda sallanan maymunlardan .. Muzdan haber versene diyen .. Şebeklerden farkımız kalmaz .

Evet kudurdum :D Bu adamdan korkacak mıyım şimdi ? :D

Şimdi bu fetullah denilen hizmetçikler hani şu .. Badem bıyıklılar .. Ne alaka konuyla ?

Biz diyoruz ki .. Tarih boyunca .. Türk devletleri .. İslamiyet sonrası kurulan .. İrtica dolayısıyla yıkılmışlardır .

İrtica ile başa çıkan ve onu yok eden Türk devletleri .. döneminin en büyük ekonomisine ve ordusuna kavuşmuştur diyoruz .

Bu hususta .. Mısır ' da kurulan ve Çerkezler tarafından yıkılan .. Nil'de ki bir ada da ikamet eden Bahrileri .. Bahr'el Nil ..

Bahri memlüklerinin kurduğu Türkiye devletinden bahsedip .. İlk hükümdarlarının bir kadın olduğundan .. Abbasilerin alay ettiğinden ve sonunda sığındıklarından falan bahsediyoruz .

Sen de yok bu adamdan korkuyorsun Hizbullahçı Fetöcü falan diyorsun .

Ne yani şimdi .. Atatürk'ün yolundan giden her genç Hizbullahçı fetöcü mü oluyor :D
Reis bana boşu boşuna laf atmassın Atatürkçü olsan

Son düzenleme:
Reis bana boşu boşu laf atmassın Atatürkçü olsan

Ben ne lafı attım acaba sen attın bana hem de alakasız ..:D Karıştırdın biriyle geldin herhalde bana yazdın

bu arada burada .. da Ukrayna'daki fetö varlığından falan kısaca bilgilendirdim . Sen mesajında .. daha da çok bilgilendirebilirsin .

Tabi ben işin Kübra ve Armegeddon tarafından biraz dem vurdum .. Taburlar .. Hristiyan Beyaz ırkçı ve Ümmetçi cihadçı tayfa arasından ..

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Evet kudurdum :D Bu adamdan korkacak mıyım şimdi ? :D

Şimdi bu fetullah denilen hizmetçikler hani şu .. Badem bıyıklılar .. Ne alaka konuyla ?

Biz diyoruz ki .. Tarih boyunca .. Türk devletleri .. İslamiyet sonrası kurulan .. İrtica dolayısıyla yıkılmışlardır .

İrtica ile başa çıkan ve onu yok eden Türk devletleri .. döneminin en büyük ekonomisine ve ordusuna kavuşmuştur diyoruz .

Bu hususta .. Mısır ' da kurulan ve Çerkezler tarafından yıkılan .. Nil'de ki bir ada da ikamet eden Bahrileri .. Bahr'el Nil ..

Bahri memlüklerinin kurduğu Türkiye devletinden bahsedip .. İlk hükümdarlarının bir kadın olduğundan .. Abbasilerin alay ettiğinden ve sonunda sığındıklarından falan bahsediyoruz .

Sen de yok bu adamdan korkuyorsun Hizbullahçı Fetöcü falan diyorsun .

Ne yani şimdi .. Atatürk'ün yolundan giden her genç Hizbullahçı fetöcü mü oluyor :D
Reis İrtica diyosun bana gelip sonra ben şu değilim bu değilim diyorsun ne istiyorsun **
Post automatically merged:

Ben ne lafı attım acaba sen attın bana hem de alakasız ..:D Karıştırdın biriyle geldin herhalde bana yazdın

bu arada burada .. da Ukrayna'daki fetö varlığından falan kısaca bilgilendirdim . Sen mesajında .. daha da çok bilgilendirebilirsin .

Tabi ben işin Kübra ve Armegeddon tarafından biraz dem vurdum .. Taburlar .. Hristiyan Beyaz ırkçı ve Ümmetçi cihadçı tayfa arasından ..
Reis ben orda @Harley Quinn❖ le konuşurken bana bi anda İslam ülkesi sordun demekki bi yerin yanmış **

Reis İrtica diyosun bana gelip sonra ben şu değilim bu değilim diyorsun ne istiyorsun **

Reis ben orda @Harley Quinn❖ le konuşurken bana bi anda İslam ülkesi sordun demekki bi yerin yanmış **

Sen bütün her şeyi yanlış anlamışsın :D tekrardan oku onları ..

Siz bana bir Türk devleti söyleyin İslamiyet sonrası ben size onun İrtica yani fanatik aşırı uçlarda radikal müslümanlık ile nasıl yıkıldığını anlatayım hemen söyleyin demişim ..

Sense bana hiçbir Türk devleti ismi vermemişsin :D

Tamamen her şeyi yanlış ve tamamen yanlış anlamışsın .. Tamamen hemde :D

İrtica hakkında al oku :D

Sen bütün her şeyi yanlış anlamışsın :D tekrardan oku onları ..

Siz bana bir Türk devleti söyleyin İslamiyet sonrası ben size onun İrtica yani fanatik aşırı uçlarda radikal müslümanlık ile nasıl yıkıldığını anlatayım hemen söyleyin demişim ..

Sense bana hiçbir Türk devleti ismi vermemişsin :D

Tamamen her şeyi yanlış ve tamamen yanlış anlamışsın .. Tamamen hemde :D

İrtica hakkında al oku :D

Reis bazı arkadaşlar yazmış daha yazmadım.Bence bu konuyu özelden yazabilirdin burdan yazman saçma olmuş
Bu arada Yanlış anladıysam affola

Reis bazı arkadaşlar yazmış daha yazmadım.Bence bu konuyu özelden yazabilirdin burdan yazman saçma olmuş
Bu arada Yanlış anladıysam affola

Yanlış anladın anladın da .. Yahu hiç alakasız tamamen uzak yerden niye konuya girdin ya :D

Sen şu sana gönderdiğim konuyu ; okuyup .. konu hakkındaki görüşünü yaz konuya madem ..

Özrünü de sana gönderdiğim konuyu okuyup ; fikrini yazarak konuya gösterebilirsin :D

Buradan bir teklifte bulunuyorum :p Bana aklınızdan tarihten bir Türk devleti söyleyin .. Konumuz İrtica olduğu için .. Lütfen İslamiyet sonrası olsun . İslamiyet sonrasından kasıt ..İleklerden Karahanlılardan başlayarak Osmanlı'ya kadar .

Çünkü İslamiyet sonrası dönemde .. Göktürklere ve göktürklerin yıkılışıyla şehir devletlerine yapılanlar var .. Türkeşlere kadar ..
Reis senin yaptığında yanlış ama Anayasa konusana İrtica hakında konu başlatmışsınız neyse...

Yanlış anladın anladın da .. Yahu hiç alakasız tamamen uzak yerden niye konuya girdin ya :D

Sen şu sana gönderdiğim konuyu ; okuyup .. konu hakkındaki görüşünü yaz konuya madem ..

Özrünü de sana gönderdiğim konuyu okuyup ; fikrini yazarak konuya gösterebilirsin :D
Reis sence İrtica ile Anayasanın alakası ne

Reis senin yaptığında yanlış ama Anayasa konusana İrtica hakında konu başlatmışsınız neyse...

Reis sence İrtica ile Anayasanın alakası ne

O maddeler .. İrticadan dolayı konuldu oraya .. Osmanlı Londra'dan bayağı kışkırttı ve .. Özellikle İsmailler ve bilumum tarikat çıldırıp silahlı çatışmaya başladı . Türkiye'nin .. Atatürk öldükten sonra ' da yönetim değişikliğine gitme tehlikesi peşini bırakmıyordu .

Zaten Demokrat parti ve Adnan menderes döneminden görebilirsin bunu sonra .

Bu yüzden bu maddeler konuldu . TSK ' da bunun teminatı haline getirildi .

Tabi TSK için bu madde kaldırıldı sonra .. 15 temmuz'a doğru .

İş ve Dış tehditler .. değişti yerine .. Dışarıdan tehditler sadece şeklinde .

Atatürk öldükten sonra zaten ; İrtica patladı ve ülkeyi ele geçirdi .

Geri