Devlet liselerinde erkeklerde küpe yasak mı

neves

80+
Reaksiyon skoru
113
Şuanda özel bir liseye gidiyorum 9. sınıf öğrencisiyim yakın bir zamanda devlete geçmeyi planlıyorum devlet liselerinde küpe yasak mı

Ya da yasak olan var mı? Bizim okulda uzun saçlı, sakallı kişiler var mesela. Muhtemelen hiçbir yerde yasak değildir.

Şuanda özel bir liseye gidiyorum 9. sınıf öğrencisiyim yakın bir zamanda devlete geçmeyi planlıyorum devlet liselerinde küpe yasak mı
evet uyarıyorlar ama biz takmıyoruz (hocaları) tutanak falan tutar en körü ihtimal bu arada özelde kal tab2 paran varsa devlet okulları cidden kötü bazıları

evet uyarıyorlar ama biz takmıyoruz (hocaları) tutanak falan tutar en körü ihtimal bu arada özelde kal tab2 paran varsa devlet okulları cidden kötü bazıları
para konusunda gittiğim yer uygun baya ucuz ama rezalet bir okul bundan ucuz özelde bulunmaz en iyisi devlete gitmek

Bizim okulda uzun saçlı, sakallı kişiler var mesela.
Bizim okulda sakallı bir hoca vardı. Hoca olmadığını, aslında 12 olduğunu öğreneli 1 ay oluyor.
Altında okul pantolonu olmasa gerçekten hoca zannederim.

Küpe yasak oluyor en azından bizim okulda böyle.

Müdür nasıl isterse. Örneğin bizim okul iyi bir fen lisesi ve kuralları çok sıkı olmasına rağmen küpe ve kolyeye bir şey demiyor.

Bizim okulda erkeklerde sakal, kolye, piercing (diğerlerinin ismini bilmiyorum buruna takılan dudağa takılan kaşa takılan) yasak.
Kızlarda ise aynı şekilde kolye, üstte yazdıklarım ve büyük küpeler yasak.
Büyük olmadığı sürece çok dikkat eden hocan olmadığı sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum.

Okuldan okula değişiyor İzmir'de okuduğum okulda küpeye ses çıkartan yoktu ama sakal istemiyorlardı.

Küpe okuldan okulun disiplinine göre değişiyor. Uzun saç bakımlı olduğu sürece yasak değil.

Okula bağlı Bizim okulda karışmıyorlar

Okuldan okula değişir. Bizim lisede yasaktı hocalar çıkarttırıyordu ama yan tarafta düz lise vardı oradakiler rahat takıyordu.

Geri