Sadettin Saran
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 34,559
iyi bir deneme kulübü 15k falan zaten daha ucuzada bulunur ben olsam almam deneme kulübüne yazılırdım
12. Sınıfa geçtim bana böyle bir şey olmadı meslek lisesi diye eolabilir galiba.12. Sınıfım devlet okulunda okuyorum 19k kitap parası belirlemişler. İçinde okulda yapacakları denemeler dahil. Baştan söyleyeyim bilmedigimden soruyorum belkide fiyatlar normaldir. Şöyle bir sıkıntı var ama mesela gidip kitapları ayrı ayrı alıp sadece deneme parasını ödettirmiyorlar. her şey dahil almak gerekiyormuş. Örnek veriyorum benim için bir başkasının için falan bu parayı ödeyecek maddi gücü vardır. Ama asgari ucretle calisan bir aile bu parayi nasil karsilasin? Bana çok saçma geldi yani belki çocuğa ondan bundan kitaplar kalmış yks için, sadece denemeleri almak istiyor. Sizce böyle bir zorlama yapabilirler mi daha doğrusu devlet okullarının böyle bir hakkı var mı?
olabilir bende meslekteyim bana da bir şey denmedi sadece matematik hocası mikroorjinal tyt matematik almak isteyen alsın dedi tahtada açıyor bizde kitaptan çözerek ilerliyoruz12. Sınıfa geçtim bana böyle bir şey olmadı meslek lisesi diye eolabilir galiba.
Hocam bizde sayısal komple gitti fizik coğrafya vs yok sizde varmı.olabilir bende meslekteyim bana da bir şey denmedi sadece matematik hocası mikroorjinal tyt matematik almak isteyen alsın dedi tahtada açıyor bizde kitaptan çözerek ilerliyoruz
Olabilir ama denemeleri ayrı satmamaları düpedüz kâr ettiklerinin kanıtıDoğaldır. O kadar kitap, deneme, test falan. Şu devirde bir şeye pahalı dememek gerekiyor.
hocam ben bilişimciyim anadolu teknik programındayım bizde geçen sene yoktu onlar matematik oda temel edebiyat din ingilizce tarih beden ve trafik kültürü vardı bu sene biri akademik destek türkçe biri edebiyat 8 saat matematik ingilizce din tarih kimya coğrafya biyoloji ve geri kalan diğerleri var meslek dersleri bu sene yok geçen sene derslerimiz yoktu diye bu sene daha fazla işleyeceğiz tyt ağırlıklı arada ayt de görüyoruzHocam bizde sayısal komple gitti fizik coğrafya vs yok sizde varmı.
İyimiş hocam bende bilişim okuyorum bizde geçen sende bu sende matematik sayısal hiçbiri yok.hocam ben bilişimciyim anadolu teknik programındayım bizde geçen sene yoktu onlar matematik oda temel edebiyat din ingilizce tarih beden ve trafik kültürü vardı bu sene biri akademik destek türkçe biri edebiyat 8 saat matematik ingilizce din tarih kimya coğrafya biyoloji ve geri kalan diğerleri var meslek dersleri bu sene yok geçen sene derslerimiz yoktu diye bu sene daha fazla işleyeceğiz tyt ağırlıklı arada ayt de görüyoruz
30dan fazla deneme olacaksa bedava fiyat sadece deneme olmak için dershaneye 20k bayıldım sadece denemeye girmek için12. Sınıfım devlet okulunda okuyorum 19k kitap parası belirlemişler. İçinde okulda yapacakları denemeler dahil. Baştan söyleyeyim bilmedigimden soruyorum belkide fiyatlar normaldir. Şöyle bir sıkıntı var ama mesela gidip kitapları ayrı ayrı alıp sadece deneme parasını ödettirmiyorlar. her şey dahil almak gerekiyormuş. Örnek veriyorum benim için bir başkasının için falan bu parayı ödeyecek maddi gücü vardır. Ama asgari ucretle calisan bir aile bu parayi nasil karsilasin? Bana çok saçma geldi yani belki çocuğa ondan bundan kitaplar kalmış yks için, sadece denemeleri almak istiyor. Sizce böyle bir zorlama yapabilirler mi daha doğrusu devlet okullarının böyle bir hakkı var mı?