Bthnsvc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 727
Bu linkten 3600x sipariş verdim sonra df bilgisayarı aradım stokta yok dediler daha sonra pttavm aradım ve iptal etmek istiyorsanız 2 -3 iş günü içerisinde geri ödeme yapılır dediler.
www.akakce.com
Bende bi dfbilgisayarı arayım dedim kapatarak onlarda hemen pttavm ile iletişime geçip paranızı iade ediyoruz dediler öğlen 12 de yaşanıyor bunlar ve iade etmediler
Siparişi iptal etmek için belirli bir süre hakları var mı? Belirli bir süreyi geçince vermek zorunda kalıyorlar mı?
Siparişi verdiğim anda aradım stoklar azalmadığı için sitede 2 stok gözüküyordu aldım hala 2 stok gözüküyor diye
Sipariş DurumuHazırlık Aşamasında böyle diyor dfs bilgisayarı 2 kere aradım 2 farklı çalışanda stokta yok dediler iptalde etmemişler
AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatlarını Akakçe ile takip et! AMD Ryzen 5 3600X Altı Çekirdek 3.80 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
Siparişi iptal etmek için belirli bir süre hakları var mı? Belirli bir süreyi geçince vermek zorunda kalıyorlar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siparişi verdiğim anda aradım stoklar azalmadığı için sitede 2 stok gözüküyordu aldım hala 2 stok gözüküyor diye
Sipariş DurumuHazırlık Aşamasında böyle diyor dfs bilgisayarı 2 kere aradım 2 farklı çalışanda stokta yok dediler iptalde etmemişler
Son düzenleme: