Neler Yeni

DFGT almak mantıklı mı?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Elimde arada takıp ets2/forza/asetto oynayabileceğim ve fiyatına değecek bir direksiyon olsun istiyorum. Arada oynayacağım için çok fazla para bayılmak istemiyorum. 3k civarlarında geziyor sizce bu paralar bu direksiyona verilir mi?

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
ege erdem demirelli
her turlu rampage almaktan mantiklidir 3k civarina guzel set bence

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her turlu rampage almaktan mantiklidir 3k civarina guzel set bence
Rampage almaktan kesinlikle daha mantıklı ama işte eski olması falan sıkıntı çıkarır diyenler var

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Elimde arada takıp ets2/forza/asetto oynayabileceğim ve fiyatına değecek bir direksiyon olsun istiyorum. Arada oynayacağım için çok fazla para bayılmak istemiyorum. 3k civarlarında geziyor sizce bu paralar bu direksiyona verilir mi?

Şöyle detaylı anlatıcam kararı sen ver, o fiyat bandında bi bildiğim dediğin gibi DFGT bide Rampage in çok kaliteli olmayan ürünü var, Rampage için hissiyat konusunda ciddi sorunlu diyorlar bu forcefeedback baya sıkıntılıymış ki bu en önemli şeydir direksiyon setinde. Logitechlerde ise çok eski model direksiyonlar yani şuan için DFGT - G25 ve G27 oluyor arıza yapma riski olan ve elinde patlama riski olan direksiyonlar. benim tavsiyem para biriktirerek veya bütçe arttırararak minimum Logitech G29 yada Thrustmaster T150 falan almanız olur ama bütçe arttırmak mümkün değil ise DFGT riskine girmek size kalmış.

Cihangir

80+ Gold
alınır g25 ler ne kadar 3k civarıysa ona da bak

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
alınır g25 ler ne kadar 3k civarıysa ona da bak
5k civarlarında onlar da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle detaylı anlatıcam kararı sen ver, o fiyat bandında bi bildiğim dediğin gibi DFGT bide Rampage in çok kaliteli olmayan ürünü var, Rampage için hissiyat konusunda ciddi sorunlu diyorlar bu forcefeedback baya sıkıntılıymış ki bu en önemli şeydir direksiyon setinde. Logitechlerde ise çok eski model direksiyonlar yani şuan için DFGT - G25 ve G27 oluyor arıza yapma riski olan ve elinde patlama riski olan direksiyonlar. benim tavsiyem para biriktirerek veya bütçe arttırararak minimum Logitech G29 yada Thrustmaster T150 falan almanız olur ama bütçe arttırmak mümkün değil ise DFGT riskine girmek size kalmış.
Evet eski olması sıkıntı çıkarabilir ama 6k-7k gibi fiyatları arada sırada kullanacağım bir ürüne vermeyi pek mantıklı bulmuyorum. Bu yüzden dfgt riskine girmeyi planlıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler

uydu3

80+ Silver
hocam rampage alma yeter force feedback yok bile onlarda farklı bir sistem var ki arkadaşın dediği gibi ffb direksiyon setlerindeki en önemli şey illa almak istiyorsan dfgt al bence

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
hocam rampage alma yeter force feedback yok bile onlarda farklı bir sistem var ki arkadaşın dediği gibi ffb direksiyon setlerindeki en önemli şey illa almak istiyorsan dfgt al bence
Rampageye bulaşılmayacağını biliyorum zaten. Tavsiyen için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,464
Üyeler
164,313
Son üye
mald1no
Top Bottom