Dfs Bilgisayar güvenilir mi?

elmas21

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba, Amazon üzerinden DFS Bilgisayar satıcısından Ryzen 7 7800x3D tray işlemci satın aldım. İlk defa bu satıcıdan sipariş verdim. Güvenilir mi, daha önce oradan alışveriş yapanlar yoeum yapabilir mi rica etsem?

evet güvenilir, çok uzun zamandır sektördeler ama yanılmıyorsam ürünleri grey getiriyorlar yani ithalatçı garantili

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba, Amazon üzerinden DFS Bilgisayar satıcısından Ryzen 7 7800x3D tray işlemci satın aldım. İlk defa bu satıcıdan sipariş verdim. Güvenilir mi, daha önce oradan alışveriş yapanlar yoeum yapabilir mi rica etsem?
ÜRün linkini atar mısın

Biraz baktım güvenilir gibi

Dfs bildiğim kadarıyla güvenilir ama satıcıya bskmam laxım amazondan farklı olabilir

Güvenilir.

cloud core kulaklık almıstım 2 sene evvel sıkıntısız gelmişti

ÜRün linkini atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet güvenilir, çok uzun zamandır sektördeler ama yanılmıyorsam ürünleri grey getiriyorlar yani ithalatçı garantili
Teşekkürler

cloud core kulaklık almıstım 2 sene evvel sıkıntısız gelmişti
Teşekkürler

Teşekkürler

Biraz baktım güvenilir gibi
Teşekkürler

Dfs bildiğim kadarıyla güvenilir ama satıcıya bskmam laxım amazondan farklı olabilir
Teşekkürler

Ürünleri Türkiye resmi distribütör garantili değil onu biliyorum sadece. Alırken ona göre tercih edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri