dfsasdfadfsfsdafasd

Otobüsle götüreceğini sanmıyorum ama mesafeye göre motoru yavaş yavaş kullanarak ve ara vererek de götürebilirsin.

Hava soğutmalı 50 cc motor zor olur hocam bi kac kişi gördüm motoru otobüsün bagajına koyup götürmüş ama bos olması gerekiyor oda zor ihtimal
Hangi şehirde olduğuna bağlı.

Nakliyat şirketleriyle gorusun fiyat alin, otobus daha pahali olabilir

Hocam selamlar. Ailecek motorcuyuz. Otobüs ile çok götürdük. Şehir dışında otobüsler motor tarzı şeyler götürmeye bayılır yer kaplamaz ekstra 1-2 kişi ücreti daha alırlar beleşten. Zaten motorunuz küçük olduğu için sıkıntı çıkmaz. Nakliyat şirketlerine bulaşmanızı önermem çok fahiş fiyat çekerler. Ayrıca kendiniz sürmenizi gerçekten önermem düşük cc olduğu için yüksek devir sürmek zorunsasınız o da her yerinizi ağrıtır. Ekipmanınız yoksa soğuğuda bir güzel yersiniz işkenceye döner.
Edit: Gerekli bağlama elemanlarının olduğunu varsayıyorum. Otobüslerin altında metal bir direkt oluyor ona bağlayacaksın.

Hocam selamlar. Ailecek motorcuyuz. Otobüs ile çok götürdük. Şehir dışında otobüsler motor tarzı şeyler götürmeye bayılır yer kaplamaz ekstra 1-2 kişi ücreti daha alırlar beleşten. Zaten motorunuz küçük olduğu için sıkıntı çıkmaz. Nakliyat şirketlerine bulaşmanızı önermem çok fahiş fiyat çekerler. Ayrıca kendiniz sürmenizi gerçekten önermem düşük cc olduğu için yüksek devir sürmek zorunsasınız o da her yerinizi ağrıtır. Ekipmanınız yoksa soğuğuda bir güzel yersiniz işkenceye döner.
Edit: Gerekli bağlama elemanlarının olduğunu varsayıyorum. Otobüslerin altında metal bir direkt oluyor ona bağlayacaksın.
Motor üstünde gitmeyi hiç düşünmedim zaten de dediğin gibi otobüsle götürcrm büyük ihtimal ya da gittiğim yer de slıvam motoru

2 defa otobüs ile motor taşıttırdım. Büyük motorlar bile, otobüsün bagajına boyutları itibariyle sığabiliyor, ki seninki 50lik. Otobüs firmaları bunu hep yaparlar. Herhangi biriyle görüş, onlar ilgilenecektir.(Lazım olan urgan tarzı iplerden götür yanında)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,685
Üyeler
188,976
Son üye
maykodayko
Geri