Hava soğutmalı 50 cc motor zor olur hocam bi kac kişi gördüm motoru otobüsün bagajına koyup götürmüş ama bos olması gerekiyor oda zor ihtimalOtobüsle götüreceğini sanmıyorum ama mesafeye göre motoru yavaş yavaş kullanarak ve ara vererek de götürebilirsin.
Hangi şehirde olduğuna bağlı.Hava soğutmalı 50 cc motor zor olur hocam bi kac kişi gördüm motoru otobüsün bagajına koyup götürmüş ama bos olması gerekiyor oda zor ihtimal
Motor üstünde gitmeyi hiç düşünmedim zaten de dediğin gibi otobüsle götürcrm büyük ihtimal ya da gittiğim yer de slıvam motoruHocam selamlar. Ailecek motorcuyuz. Otobüs ile çok götürdük. Şehir dışında otobüsler motor tarzı şeyler götürmeye bayılır yer kaplamaz ekstra 1-2 kişi ücreti daha alırlar beleşten. Zaten motorunuz küçük olduğu için sıkıntı çıkmaz. Nakliyat şirketlerine bulaşmanızı önermem çok fahiş fiyat çekerler. Ayrıca kendiniz sürmenizi gerçekten önermem düşük cc olduğu için yüksek devir sürmek zorunsasınız o da her yerinizi ağrıtır. Ekipmanınız yoksa soğuğuda bir güzel yersiniz işkenceye döner.
Edit: Gerekli bağlama elemanlarının olduğunu varsayıyorum. Otobüslerin altında metal bir direkt oluyor ona bağlayacaksın.