reis jiletle alırsan daha çok çıkar bencede bırak biraz daha çıkana kadar illa alıcam diyorsan makine ile al jilet sıkı yapar ve daha çok çıkartır senin tercihine bağlı sakalım erken çıksın diyorsan jilet alLise 2 ye geçtim sağ sol saç bitiminde sakal çıkmaya başladı neylw almam gerekiyor gerçekten tek tek cikiyo yani az ve alınması zor neyle almam gerekiyi jilet mi makine mi
Şuan makinayla al ilerde jilet kullanırsın kullanıncada adam gibi jiletler kullanLise 2 ye geçtim sağ sol saç bitiminde sakal çıkmaya başladı neylw almam gerekiyor gerçekten tek tek cikiyo yani az ve alınması zor neyle almam gerekiyi jilet mi makine mi
usta makinayla al jilet felan hiç bulaşma şimdilikLise 2 ye geçtim sağ sol saç bitiminde sakal çıkmaya başladı neylw almam gerekiyor gerçekten tek tek cikiyo yani az ve alınması zor neyle almam gerekiyi jilet mi makine mi
Philips 7in1Lise 2 ye geçtim sağ sol saç bitiminde sakal çıkmaya başladı neylw almam gerekiyor gerçekten tek tek cikiyo yani az ve alınması zor neyle almam gerekiyi jilet mi makine mi